Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yenilenen ve bakım ve onarımı yapılan Arifiye Atış Poligonu çevresindeki Kamp Merkezine gelen Kuran Kursu öğrencileri, birlikte kampta hem eğlendiler hem de haftanın yorgunluğunu attılar. Gençlik Merkezleri Liderleri ve gönüllü gençler eşliğinde yapılan Kampa katılan kız öğrenciler, Doğa Yürüyüşü, Geleneksel Okçuluk, Mini Golf, Futbol, Voleybol, Matraks, Grup Oyunları ve Survivor Parkuru etkinlikleri ile doyasıya eğlendiler.

Kampa katılan gençler, günübirlikte olsa kamp etkinliklerinin çok güzel geçtiğini belirterek, Gençlik Merkezi yetkililerine teşekkür ettiklerini ve bir dahaki kampı da şimdiden heyecanla beklediklerini ifade ettiler.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy: “Gençlik Merkezlerimizce hafta sonu Pamukova Bakacak’taki Kampın ardından, Arifiye’de de Kuzey Bölgesinden gelen öğrencilerimizi ağırladık. Sağlık kurallarına dikkat ederek düzenlendiğimiz kamplarımız, belirli aralıklarla devam edecektir. Her işim başı sağlık diyor, tüm tesislerimizi dezenfekte ediyoruz. Salgın döneminde biraz olsun öğrencilerimizin ve vatandaşlarımıza bu tür kamplarda düzenlediğimiz etkinlikler ile moral vermeyi amaçlıyoruz.” dedi.