Sakarya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba ve yönetimi, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’yu ziyaret etti.

ASKF yönetim kurulu adına, Recep Odabaş, Mehmet Bilgin, Fatih Kambur, Necmettin Koçak, Niyazi Aka, Ali İhsan Tarım, Yahya Berk, Selim Özen, Ali Palas, Çetin Ulaş, Uğur Kobaş, Saha komiserleri dernek başkanı Mahmut Güzel, ASKF başkanı Yaşar Zımba’ya eşlik etti.

Adapazarı Belediye başkanı Mutlu Işıksu, misafirleri Adapazarı belediye Encümeni ve ASKF başkan vekili Behlül Bayrak, Başkan yardımcısı Fatih Çelikel ile karşıladı.

Ziyaret kapsamında ASKF Başkanı Yaşar Zımba tarafından Sporda yılın enleri töreni, ilimiz sporunun gelişimi ve Adapazarı ilçesi Futbol kulüplerine yaptıkları katkılardan dolayı Başkan Mutlu Işıksu ve Başkan yardımcısı Fatih Çelikel’e teşekkür şilti verdi.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba yaptığı açıklamada “Başkan Mutlu Işıksu ve Başkan yardımcısı Fatih Çelikel her sıkıştığımız yerde bizlerin yanında oldular. Salon sporları ve Futbol kulüpleri Adapazarı ilçesinde çok büyük destek görmekte. Kendilerine şahsım, yönetim kurulum, Adapazarı ilçesindeki kulüpler ve ilimizin spor branşları adına teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız diyorum." dedi.