Bakü’de mücadele edecek

Geçtiğimiz günlerde Macaristan'da yapılan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden ve altın madalyanın sahibi olan Ömer Faruk Ateş, 6-8 Mart tarihlerinde Azerbaycan'da gerçekleşecek 12. Uluslararası Bakü Open Karate Turnuvası’nda milli takımımızla birlikte ülkemizi temsil edecek.

Gururluyuz

Hendek Belediyesi Antrenörü Nurkan Kayacık, Hendek'te yıllar önce temelini attıkları karate sporunun geldiği noktadan gurur duyduklarını ifade ederek, "İlmek ilmek işlediğimiz sporcularımız bugün uluslararası şampiyonalarda ülkemizi temsil ediyorlar. Bizim için bundan daha büyük mutluluk olamaz. İnşallah bu şampiyonada Ateş, yüzümüzü yine güldürecek" dedi.

Babaoğlu’ndan tam destek

Kısa bir süre önce Avrupa Şampiyonu olan Ömer Faruk Ateş'in şimdilik kariyerinin en önemli başarısına ulaştığını belirten Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ateş'in Bakü'den madalya ile döneceğine inandıklarını ifade ederek, "Sporcumuzdan önümüzdeki yıllarda Dünya Şampiyonluğu bekliyoruz. Kendisine ve milli takımımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Şampiyon sporcumuz ülkemizi temsil edecek