TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor'da forma giyen 1991 doğumlu Batuhan Karadeniz çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türk futbolunun önemli figürlerinden biri olan Batuhan Karadeniz, Ajansspor Instagram hesabında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu.

"Messi de Batuhan da futbolcu"
"Fatih Hoca'yı Fenerbahçelisi de sever, her kesim sever fakat bunun dillendiremez ama içinden sever. Fatih Hoca'nın sevmeyeni çok azdır. Fatih Terim, Türk futbolunun babasıdır. Messi ve Ronaldo'nun tanımı futbolcu. Biz yurt dışında çıktığımızda soruyorlar 'İşiniz nedir?' diye ben de futbolcuyum diye cevap veriyorum. Messi de Batuhan da futbolcu. Bence böyle yıldızların ismi farklı olmalı. Teknik direkörlükte de böyle Fatih Hoca ve diğer hocalar. Fatih Hoca'ya Allah uzun ömür versin, ben de yeri çok özeldir."

'Sergen Yalçın başarılı olur'
"Sergen Hoca, Beşiktaş'ta mutlaka başarılı olur. Sergen Hoca futbolcunun dilinden anlar ve en iyi verimi alır. Sergen Hoca ile Dolmabahçe'de bir çay içeriz. Onun için çağırır. Şu anda Beşiktaş zor."

"Benden daha kilolu bir futbolcuya milyon eurolar verildi"
"Sakaryaspor'da attığım golün önüne göbeğim geçmişti. Bu ülkede benden daha kilolu bir futbolcuya milyon eurolar verildi. Havalimanına futbolcuyu karşılamaya giden taraftar önce oyuncuyu sonra da göbeğini selamladı."

"Bizi kandırdılar, araba geri vitese girmiyormuş"
"Beşiktaş'ta oynarken lamborghini almıştım. Bizi kandırdılar, araba geri vitese girmiyormuş, o dönem 60 bin Euro masraf ödedik."

"Süper Lig'de şu anda oynasam 34 maçta 15 golün altına düşmem. Forvet için arkandaki 10 numara da önemli, Alex'le, Batalla ile oynadıktan sonra gol atmaman mümkün mü? Kıyman varsa hamburger yaparsın."