Sakarya amatör futbolunun köklü kulüplerinden Harmanlıkspor altyapısından yetişen Aytaç Ak, Sakaryaspor'da profesyonel olarak başarılarla dolu kariyerine 2003 yılında başladı. 

Süper Lig'de uzun yıllar forma giydikten sonra kariyerinin son dönemlerini yine Sakaryaspor'da geçiren Aytaç Ak, 2018 yılında profesyonel kariyerini sonlandırdı. 

SAKARYASPOR'DAN AYRILDI

2019 yılında Sakaryaspor altyapısında antrenörlük görevine başlayan Aytaç Ak, geçtiğimiz 21 Ekim'de ise Sakaryaspor'dan ayrıldığını duyurdu. 

AHDE VEFA ÖRNEĞİ

Antrenörlük kariyerini ilerletmek isteyen 36 yaşındaki Aytaç Ak, futbola başladığı Harmanlıkspor'un altyapısında görev almaya başladı. Harmanlıkspor tesislerinde kendisi için tören düzenlenen Aytaç Ak, "Antrenörlük hayatımdaki gelişimime, futbola başladığım kulübüm olan Harmanlıkspor'da devam ediyorum. Gelişmeye, geliştirmeye, değer katıp, değer kazanmaya devam. Bir gün geleceğine inandığım profesyonel takım teknik direktörlük görevi için hazırlıklarım devam ediyor" açıklamasını yaptı. 

TEKNİK KADRO IŞIK SAÇIYOR

Tevfik Tetik'in Tenik Sorumlu olduğu Harmanlıkspor, geçtiğimiz ay Erenlerspor altyapısıyla çeşitli yaş gruplarında şampiyonluklar kazanan Gürcan Alkan'ı altyapı koordinatörlüğüne getirmişti. 
Aytaç Ak da Gürcan Alkan ile birlikte yeşil beyazlı kulüpten Sakarya ve Türk futboluna kendisi gibi yeni yıldızlar kazandırmaya çalışacak. 
Harmanlıkspor altyapısında deneyimli antrenör Yaşar Kaya ile birlikte eski futbolcular Emrah Narin ve Mustafa Yıldırım da görev alıyor. 

SPOR OKULLARI 

Tüm yaş gruplarındaki liglerde takımları bulunan Harmanlıkspor, yaz ve kış spor okullarıyla birlikte her yıl yüzlerce çocuğun sporla tanışmasına yardımcı oluyor.

"YOL GÖSTERECEK"

Harmanlıkspor Kulüp Başkanı İsmail Yağlar da Aytaç Ak için düzenlenen programda yaptığı açıklamada; "Genç isimlerden oluşturduğumuz yönetimimizle birlikte takımımızın teknik kadrosunu da güçlendiriyoruz. Sakarya futboluna sayısız futbolcu yetiştiren kulübümüz bu misyonuna daha da başarılı olarak devam edecektir. Ailemizin bir parçası olan Aytaç Ak kardeşimiz de bize bu yolda hem profesyonelliği hem de tecrübesiyle kulübümüze ve genç futbolcularımıza yol gösterecektir" dedi.