Fenerbahçe'nin 20 yıllık efsane başkanı Aziz Yıldırım, 25-26 Haziran tarihinde yapılacak başkanlık seçimi öncesi basın toplantısı düzenledi. Sözlerine başkanlığa aday olmayacağını ifade ederek başlayan Aziz Yıldırım, Ali Koç yönetimini çok ağır şekilde eleştirdi.

Toplantının sonlarına doğru Aziz Yıldırım'a yöneltilen Sakarya örnekli bir soru toplantı salonunda bir anda tansiyonun yükselmesine neden oldu. 

SAKARYA ÖRNEKLİ SORU TANSİYONU YÜKSELTTİ
Ahmet Ercanlar isimli gazeteci, Yıldırım'a "Sakarya'da bir dedikodu var, Katar'a Tank Palet Fabrikası satıldı ya aynı onun gibi Fenerbahçe Kulübünü de ilk önce kiralık vereceklermiş daha sonra Katar'a satacaklarmış" diye soru sordu.

Yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe yönetimini adeta bombalayan Aziz Yıldırım, gazetecinin bu sorusuna, ""Bırakın dedikoduları. Kimse Fenerbahçe Kulübü'nü satamaz kardeşim! Nokta. Siz bu şekilde dedikodu yaparsanız yayılır ve olmayan bir şey olur. Fenerbahçe’yi satmak için 34 bin üyenin üçte ikisinin gelip, ‘Evet, satın’ demesi lazım. Kimin ne korkusu var! Hiçbir şey yapamazlar. Bir tek tehlike var. Futbol AŞ'de sıkıntı var ama onu bilin." şeklinde yanıt verdi.