2020- 2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig grupları belirlendi. Bu sezon 266 takımın katılımıyla oynanacak olan BAL, Covid-19 riskinin devam ettiği süreçte daha önce açıklanan statüde ve tarihlerde başlatılamaması üzerine bu sezon lige katılmayacağını belirten 158 kulübün haklarının saklı tutularak (Ligden düşme yok) 2021-2022 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de yer almalarına karar verildi.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Merkezi toplantı salonunda kuralar çekildi. 108 takımın 4 bölgede yer aldığı ligde temsilcilerimiz Karasuspor, Erenlerspor ve Hendekspor 1.Bölge 4.Grupta yer aldı. Kura çekimi sonunda ilk hafta Karasuspor ile Hendek karşılaşırken, Erenlerspor ‘BAY’ geçecek. İkinci haftada ise Erenlerspor-Karasuspor oynarken Hendekspor maç yapmayacak. Üçüncü haftada ise Hendekspor-Erenlerspor karşılaşacak, Karasuspor Bay geçecek.

4 AYRI BÖLGEDE

BAL'a katılacağını belirten 108 takım 4 ayrı bölgede, 4 takımlı üç ve 3 takımlı beş grupta 27'şer takımın katılımı ile çift devreli lig usulüne göre deplasmanlı olarak oynanacak. Her bölgede grup birincisi olan 8 takımın tarafsız grup merkezlerinde tek maç eleme usulü oynayacakları çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları sonunda bölge birincisi olan 4 takım TFF 3.Lig'ine çıkma hakkı kazanacak.