Sakarya Atatürk Stadyumunda gerçekleşen Sakaryaspor Olğanüstü Kongresi'nde başkan adayı olarak kürsüye gelen Esra Konuk Karaaslan, düşüncelerini ve vaatlerini anlattı.

Sakaryaspor Başkan adayı Esra Konuk Karaaslan, “Sakaryasporumuzu hak ettiği yere taşımak için ben ve yönetimimdeki arkadaşlarım da aday olduk. Burada karşınıza geldik. Senelerdir süre gelen bir play-off'tan dönme durumu var. İnşallah bu sene 1. Lig'e çıkarak Sakaryasporumuzu hak ettiği yere yerlere taşıyacağız. Sakaryaspor'da tok değil, aç futbolcu istiyoruz. Sakaryaspor forması altında eğitimini almış, sonrasında ise Türkiye ve dünya çapında birçok kulübün kapısını açacak futbolcular eğitmek istiyoruz” dedi.

Karaaslan, “Futbolcu tarlası olarak bilinen Sakarya'yı eski günlerine inşallah kavuşturacağız. Sakaryaspor'da futbolcu alma dönemini kapatıp, futbolcuyu yetiştirip satma dönemine başlayacağız. Menajere para verme, futbolcu alma, bonservis verme işlerini kapatacağız. Yetiştirip, ülke futboluna futbolcuyu kazandırıp, Sakaryaspor'a gelir elde etme peşindeyiz. Sakaryaspor büyük bir kulüp, kulübün sahibi taraftar. Taraftarlar hancı, geriye kalanlar ise yolcudur. Bizler yüreğini ve cesaretini ortaya koymuş, başarıya aç, istekli, arzulu bir ekip ile yola çıkıyoruz” diye konuştu.

Karaaslan, “ Altyapıda en iyi imkanlarla 10 yaşında futbolu öğrenmiş, tarihimizi ezbere bilen futbolcular yetiştirmek zorundayız. 21 Haziran Sakaryaspor'un kırmızı çizgisi olacaktır. Büyük Sakaryapor taraftarına inanarak bu yola çıktık. Hiçbir zaman seçilip seçilmemem konusunda korku yaşamadım. Sandıktan biz çıkarsak elimizi değil, vücudumuzu taşın altına koymaya hazırız. En başından beri diyoruz; kazanan Sakaryaspor olsun. Sandıktan biz çıkmasak dahi Sakaryaspor için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Diğer başkan adaylarına başarılar diliyorum” dedi.