HALK54.COM
Hendekspor Başkanı Adil Karabulut, Batmanspor'a 2-1 yenildikleri maçın ardından sosyal medya hesabından, "Bir köyde çoban değişecekse, buna köylü karar verir. Sığırlar değil!" paylaşımı yaptı.

BÜYÜK TEPKİYE NEDEN OLDU
Hendekspor'un üst üste aldığı mağlubiyetlerin ardından taraftarlardan gelen istifa çağrıları sonrası Hendekspor Başkanı Adil Karabulut'un bu paylaşımı tepkilere neden olurken, birkaç dakika sonra paylaşım sosyal medyadan kaldırıldı. 

KARABULUT'TAN ÖZÜR AÇIKLAMASI!
Hendekspor Başkanı Adil Karabulut, yaklaşık 10 gün önce sosyal medya hesabından yaptığı "Bir köyde çoban değişecekse, buna köylü karar verir. Sığırlar değil!" paylaşımla ilgili Hendekspor'un sosyal medya hesabından özür açıklaması yayınladı.

Hendekspor Başkanı Adil Karabulut, yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"PAYLAŞIMIN HENDEKSPOR TARAFTARLARI İLE HİÇBİR İLGİSİ YOKTUR"
"Geçtiğimiz günlerde kendi sosyal medya hesabım üzerinden yapmış olduğum ve birkaç dakika sonrasında başka yerlere çekilip maksadını aşacağını düşünerek sildiğim paylaşım yüzünden şahsıma bazı eleştiriler gelmesi üzerine bir açıklama yapma gereği duydum.

Yapmış olduğum paylaşımın cefakar Hendekspor taraftarları ile hiç bir ilgisi yoktur. 2 yıldır onurla yürüttüğüm Hendekspor Başkanlığı görevimde hiçbir taraftarımızla saygı sınırlarımı aşan bir diyaloğum olmadı, olamaz da.

"ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİM"
Yaşam tarzını saygı ve sevgi üzerine kurmuş bir insan olarak beni bunun dışındaki mecralara çekmeye çalışan insanlara asla müsaade etmeyeceğimi özellikle belirtmek isterim. 

"SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDI"
Arkadaşlarımla birlikte ömrümün son 2 yılını gecemizi gündümüze katarak her şeyimizden fedakarlık ederek Hendekspor'un başarısı için mücadele etmekteyiz.

Sözlerim yanlış anlaşıldı ise herkesten özür dilemeyi kendime borç bilirim. Saygılarımla"