Sakaryaspor Olağanüstü Kongresi'nde söz alan Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi, söz alarak kürsüde kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi, "Burada aslında söylenecek çok şey var ama çok kısa bir şekilde konuşmamı yapıp bitireceğim. Biliyorsunuz geçen sene 8. ayın 16'sında bir seçimle beraber yönetimimiz seçildi. Zamanlamamız çok kısaydı. 9. ayın 5'i gibi ligimiz başlıyordu, 15-20 gün mesafemiz vardı. Ve bu şekilde bile olmasına rağmen kurulabilecek en iyi takımı kurduğumuza inanıyorum. Çünkü biliyorsunuz 20 gün kalmıştı ligin başlamasına” dedi.

Ekşi, “Diğer takımlardan bahsedersek ikinci kampına gidip gelmiş, biz daha takımımız yok takım kuracağız... Ama bir şekilde iyi bir takım yaptığımıza inanıyorum. Dediğim gibi sonunda başaramadık. Başaramadığımız için de boynumuz bükük. Sakaryamızdan, camiamızdan, bütün herkesten özür diliyoruz. Biz de isterdik Sakaryasporumuz şampiyon yapmak, bir üst lige çıkarmak... En büyük isteğimiz buydu. Ama başaramadık. O yüzden hepinizden özür diliyorum, saygılar sunuyorum” diye konuştu.