Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta 38 haftalık sezonu 4-0'lık Kastamonuspor galibiyeti ile kapatan ve ligi ikinci sırada tamamlayan Sakaryaspor, play-off çeyrek finalinde ligi beşinci sırada bitiren Vanspor ile eşleşti. 

İLK MAÇ DEPLASMANDA
Ligi ikinci tamamladığı için avantajlı konumda olan Sakaryaspor, play-off çeyrek final ilk maçını 12 Mayıs Çarşamba günü deplasmanda oynayacak. Yeşil-siyahlı temsilcimizin deplasmanda oynayacağı karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Rövanş müsabakası ise 16 Mayıs Pazar günü Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda saat 20.00'da oynanacak.

BAŞKAN EKŞİ HALK54.COM'A KONUŞTU
Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi, play-off çeyrek final ilk maçında karşılaşacakları Vanspor maçı öncesinde Halk54.com'dan Erdal Erebilir'e önemli açıklamalarda bulundu.

"KUPAYI SAKARYAMIZA ARMAĞAN EDECEĞİZ"
Başkan Ekşi "Yaklaşık 10 ay önce çekişmeli bir seçimle geldik. Sakaryaspor'umuza başkan olduk. Çok kısa bir süre zarfında da iyi bir takım oluşturduk. Biz takımımızı kurarken şampiyonluk parolasıyla yola çıktık ve bu takımın yüzde yüz direk çıkacak şekilde oluşturduk ama nasip bugünlereymiş. Güzel bir şekilde geldik, play-off'a çok güzel hazırlandık. Allah izin verirse yarın Van'a gidiyoruz. İnşallah play-off sürecinde bu takımımız Sakaryamıza bu kupayı armağan edecek. Bende buna inanıyorum. Şehirde büyük bir bütünleşme oldu. Takımda çok güzel bir bütünleşme yakaladı. İnşallah Vanspor'u yenip, ilk maçta avantaj sağlayıp ikinci maçta burada eleyip yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi. Sakaryaspor taraftarına da mesaj veren Başkan Ekşi, "Taraftarımız, şehrimiz merak etmesin. İnşallah kupayı Sakaryamıza armağan edeceğiz" dedi.

"O SENE, BU SENE"
Sakaryaspor Tanıtım A.Ş. ve Pazarlama Sorumlusu Emre Atay ise "Şimdiye kadar geçirdiğimiz zor maçların sonunda çok şükür ikinci olarak ligi bitirdik. Bundan sonra inşallah play-offlarda şampiyon olmak niyetindeyiz. Takımın morali çok yüksek. Kesinlikle şampiyon olmak istiyorlar. Zaten şehirde yıllardan beri bunu arzuluyor. O sene bu sene." dedi.