Sakaryaspor'un başarılı futbolcusu Alpay Koçaklı, başarılı bir operasyon geçirdi. Bayburtspor maçında dizinden sakatlanan futbolcunun sezonu kapatacağı açıklanırken, Sakaryaspor ise Alpay'ı yalnız bırakmadı. 

Alpay Koçaklı Sakarya’da başarılı bir Diz Artroskopisi operasyonu geçirdi. Operasyonun ardından Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi de Koçaklı’yı ziyaret etti. Özel Medar Hastanesi Sakarya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başhekimi Op. Dr. Kamil Köse tarafından ağırlanan başkan Ekşi, operasyonu gerçekleştiren Prof. Dr. Uysal'dan operasyon hakkında bilgi aldı.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi'nin gerçekleştirdiği ziyarete futbolculardan Özkan Taştemur ve Burak Öksüz eşlik etti. Kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Cevat Ekşi, MEDAR Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat geçiren futbolcumuz Alpay Koçaklı'yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Prof. Dr. Mustafa Uysal'dan bilgi alan Başkan Ekşi, sağlık sponsorumuz MEDAR Hastanesi'ne teşekkürlerini iletti." ifadelerine yer verildi.