Erenler Belediye başkanı Fevzi Kılıç ve Başkan Yardımcısı Rahmi Şengül’e yapılacak tesisler ile ilgili bilgi Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Tesisler Şube Müdürü Keramettin Ekinci tarafından verildi.

Yapılmakta olan tesisleri İncelemeye Sakarya Büyükşehir belediyesi Gençlik ve Spor daire başkanı İlhan Şerif Aykaç, Gençlik ve spor il müdürlüğü şube müdürleri Sebahattin Karakoç, Keramettin Ekinci, Özgür Aygün, Serdivan Gençlik ve spor ilçe müdürü Şükrü Özkan, ASKF yöneticileri Recep Odabaş, Ali Palas, Uğur Kobaş, Ahmet Silahçı, Saha komiserleri dernek başkanı Mahmut Güzel de katıldı. 

Gençlik ve spor il müdürlüğü olanakları ile yapılacak ve 60 gün içinde bitmesi gereken tesislere Erenler belediyesi de imkanları dahilinde destek olacak. Bu yeni Saha ile ilimiz Futbolu biraz daha rahat nefes alacak.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba” Yeni tesislerin ilçesinde yapılacağından dolayı başkan ve başkan yardımcısı çalışmaları yerinde inceleyerek bizlerden bilgi aldılar. Fevzi Kılıç ve Rahmi Şengül başkanlar yıllarca futbol oynadılar, Sakaryaspor’da yöneticilik yaptılar, futbolu, sahaları, sporda emeği çok iyi bilirler. Erenler ilçesi spor adına şanslı. Yıllarca sporun içinde olanlar ilçeyi yönetiyor. Bundan sonraki süreçte Erenler ilçesinin sporda ismini daha çok duyacağız inşallah. Benim yönetimimde bile Erenler ilçesinden iki kişi var, meclis üyesi Ali Palas ve Fatih Kanbur.

Bu arada; gerekli girişimler yapılarak yada yapılmış girişimler takip edilerek Büyükşehir belediyemiz ve Gençlik spor il müdürlüğümüz olanakları, ilçe belediyelerimizin destekleri ile birlikte hayata geçirmek istediğimiz projelerimiz için kamuoyuna bilgi vermek isterim. 

1. Geyve ilçesi Şehir Stadı bakım ve Yeni stat çalışmaları

2. Karapürçek ilçesi Şehir Stadı yapımı 

3. Arifiye ilçesi Kalaycı sahası Tribün ve bakım işleri 

4. Karasu ilçesi Şehir stadı Işıklandırması

5. Söğütlü ilçesi Şehir stadı bakım ve onarımı

6. Pamukova ilçesi Mekece sahası bakım ve onarımı

7. Yapımı başlayan Erenler ilçesi Antrenman sahasının yeni Sentetik çim saha olarak bir an önce faaliyete geçirilmesi.  

8. Adapazarı İlçesi Taşlık Sahası bakım, onarım ve kamp merkezi yapım işleri

9. Adapazarı ilçesi Taşkısığı ve Hendek ilçesi Yeşilyurt sahaları fizibilite (yapılabilirlik) çalışmaları"