HALK54.COM/Nurettin ERYILMAZ
Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı, koronavirüs tedbirleri kapsamında Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

80 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda Başkan Ekrem Yüce,  23-25 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek 2020 Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sürpriz yapıp katılabileceğini ifade etti. Başkan Yüce, "Kesin değil ama bir talebimiz var. Temsilcisini gönderecek. Hiç belli olmaz, ola ki gelirse de bizim için bayram olur tabi ki." dedi.

Başkan Ekrem Yüce, "Önümüzdeki hafta dünyanın gözü Türkiye'de olacak. Dünyanın her yerinden sporcuyu ve spor sevdalısını şehrimizde ağırlayacağız. Yaklaşık 300 basın mensubunu konuk edeceğiz. 2020 Dünya Dağ Bisiklet Şampiyonası Sakaryamızda gerçekleşecek. Şehrimizde örümcek ağ gibi yayılan bisiklet yolları ve parkurlarda sporcular kıyasıya bir yarışa girecek. Yine organizasyon boyunca Ayçiçeği Bisiklet Vadisi etabında farklı etkinlikler olacaktır. Şampiyonamıza Spor Bakanımız ve Cumhurbaşkanlığı Sözcümüz İbrahim Kalın teşrif edecektir. Belki Cumhurbaşkanımızda sürpriz yapabilir. Kesin değil ama bir talebimiz var. Temsilcisini gönderecek. Hiç belli olmaz, ola ki gelirse de bizim için bayram olur tabi ki." diye konuştu.