TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Sakaryaspor hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Ercüment Coşkundere gözetiminde gerçekleşen antrenman saat 16:00'da başladı ve yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Teknik direktör Ercüment Coşkundere, oyuncuların son durumunu görmek ve Bayburt Öİ Spor karşılaşması öncesi tercih edeceği ilk 11'i belirlemek için takımına çift kale maç yaptırdı. Antrenmanda Ercüment Coşkundere'nin oyuncuları sık sık uyardığı gözlerden kaçmadı.

Eyüp Can Delibalta Rüstemler Tesisleri'nde bulunmasına rağmen sakatlığı sebebiyle katılmadı. Oğuz Kocabal ve yeni transfer Ozan Sol ise takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü.

YENİ TRANSFER OZAN SOL TAKIMA KATILDI

Sakaryaspor'un, sezon başında Bursaspor forması giyen ve takımıyla yollarını ayırmasıyla birlikte imza attırdığı golcü oyuncu Ozan Sol takıma katıldı. Golcü oyuncu antrenman boyunca takımdan ayrı olarak Oğuz Kocabal ile birlikte düz koşu yaptı.

Çalışmaları Sakaryaspor kulüp başkanı Cumhur Genç ve bazı yöneticiler takip etti.

Bayburt Öİ Spor - Sakaryaspor maçı 5  Eylül Pazar günü oynanacak ve mücadele 15:30’da başlayacak. Karşılaşma Tv264 ekranlarından canlı yayınlanacak.