Halk54.com Genel Yönetmeni Hüseyin Cumalı’yı beraberinde Genel Sekreter Sefa Kaan Akçay, Muhasip Arzu Demirel Çınar, Başkan Yardımcısı Hüseyin Cantez, Başkan Yardımcısı Erhan Koçdemir ve üye Ethem Koçdemir ziyaret eden Başkan Akar çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Dünyanın en güzel sporlarından birisinin bisiklet olduğunu ve bisiklet kullanımının dünya genelinde hızla yayıldığını anımsatan Başkan Akar, dünyayı sarsan Koronavirüs olayında bisiklet kullanmanın bir kez daha öneminin ön plana çıktığını anımsattı. Başkan Akar, “Bisiklet kullanırken sosyal mesafe otomatik olarak oluşuyor. Yine bisiklet kullananlar tabiatın olduğu alanlara daha çabuk ulaşıyor” dedi.

Haftanın belli günlerinde vatandaşlarla birlikte bisiklet kullandıklarını, Sakarya’nın bir çok güzel noktasına hep birlikte pedal basıldığını belirten Başkan Akar, bisikleti olmayanlara da yardımcı olduklarını dile getirdi. Akar, “Bisikleti olan veya olmayan herkes bize katılabilir. Bisikleti olmayanlara kullanmaları için bisiklet veriyoruz” dedi.