Son derece zevkli ve çekişmelere sahne olan müsabakalarda Sakarya Efsane Taekwando Spor Kulübü 15 Sporcu İle katılarak mücadele etti.

Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Taekwondo İl Birinciliği seçmelerinde Sakarya Efsane Taekwando Spor Kulübü sporcuları yaptıkları müsabakalar sonucunda, 6 birincilik 5 ikincilik 3 de üçüncülük derecesi elde ederek büyük bir başarıya imza attılar.

Sporcularının gösterdiği mücadele ve performanslarıyla birlikte elde edilen derecelerden memnuniyetini dile getiren Sakarya Efsane Taekwondo Spor Kulübü Başkanı Cemal Ot “ Bugün Lütfü Yaman Spor Salonunda mücadele eden tüm sporcularımın gösterdikleri performans ve mücadelelerden dolayı kendilerini tebrik ederim. Kulübümüz sporcularının elde ettikleri dereceler bizleri gayet memnun etti. Bu elde edilen dereceler sonucu sporcularımız önümüzdeki ay Bartın’da 6 – 8 Mart tarihlerinde düzenlenecek Gençler Yarı Final Müsabakası ile Düzce’de 20 - 22 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Yıldızlar Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazandılar. Sakarya’yı temsil edecek tüm sporcularımızın bu müsabakalardan da dereceler elde edip Sakarya’nın milli sporcuları olama yolunda ilerleyeceklerine inanıyorum” dedi.

Sakarya efsane Taekwondo Spor kulübü sporcularının, çıktıkları maçlarda moral ve motivasyonu için çoşkulu tezahüratlarda bulunan kulüp Amigosu Gürkan Fidan kulübün basın danışmanı Efekan Öztaş’a yaptığı açıklamada “Gönül verdiğimiz taekwondo sporunda başarılı sonuçlar alan arkadaşlarımı tek tek tebrik ediyorum. Bugüne kadar elimizden gelen desteği verdik, bundan sonra da vereceğiz. Bu yolda hiçbir zaman yalnız olmayacaklar” dedi.

Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Taekwondo İl Birinciliği seçmeleri müsabakalarının sona ermesinin ardından Sakarya Efsane Taekwondo Spor Kulübü sporcuları, Kulübü başkanı Cemal OT, antrenör Ozan Melih Şahin, kulüp amigosu Gürkan Fidan, basın danışmanı Efekan ÖZTAŞ, kulüp fotoğrafçısı Erdem YİĞİT bir araya gelerek elde ettikleri başarıyı birlikte doyasıya kutladılar.

Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Taekwondo İl Birinciliği seçmelerinde Sakarya Efsane Taekwondo Spor Kulüp sporcularının aldıkları dereceler;

Yıldız Erkeklerde, 65 kg’da Emirhan İLHAN (Ahmet Akkoç Ortaokulu) 1. , +65 kg’da Kaan Efe AKTOP (Ahmet Akkoç Ortaokulu) 1. oldu.

Yıldız Bayanlarda, 37 Kg’da Janset ERSEL (Sabihanım Ortaokulu) 2., 44 Kg’da Ezel AKSOY ( Mithatpaşa Ortaokulu ) 2., +59 Kg’da Şevval TAN ( Mithatpaşa Ortaokulu ) 2. oldu.

Yıldız Erkelerde, 37 Kg’da Yusuf YILMAZ (Özel Sakarya Açılım Ortaokulu) 3. , 41 Kg’da Kayra AKTOP (Ahmet Akkoç Ortaokulu) 3. Oldu.

Genç Bayanlarda, 49 Kg’da Beyzanur AVCI (Mithatpaşa Anadolu Lisesi) 1. , 59 Kg’da Zehranur ÖZDEMİR (Adapazarı Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi) 1. , +68 Kg’da Nisanur SEVEN (Arifiye Mesleki Teknik Ve Anadolu Lisesi) 1. oldu.

Genç Erkeklerde, 68 Kg’da Gürkan ÇAYIRLI (Sakarya Spor Lisesi) 1. oldu.

Genç Bayanlarda, 44 Kg’da Burcu ÇAKMAK (Cumhuriyet Anadolu Lisesi) 2. ,+68 Kg’da Ebrar TAN (Serdivan TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi) 2. oldu.

Genç Erkeklerde, 51 Kg’da Rafet Ensar TOKER (Özel Serdivan Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 3.oldu.