En güvenilen isimler

Yeşil-Siyahlı ekibimizde attığı gollerle adeta takımını sırtlayan Berk İsmail Ünsal ile orta sahanın önemli isimleri Serkan Odabaşoğlu ve Abdulaziz Solmaz zorlu maça hazır. 2 haftalık suskunluğunu bu maçla birlikte bozmak isteyen golcü Berk İsmail ile son haftaların formda isimlerinden Serkan Odabaşoğlu kritik maçta en büyük kozlarımızdan birisi olurken, ilk 11’in vazgeçilmezi olan Abdulaziz Solmaz’a da Etimesgut deplasmanında yine orta sahada önemli görevler düşecek. 

En önemli kozlarımız onlar olacak

Kale emin ellerde

Yarın ki kritik Etimesgut Belediye mücadelesi öncesinde file bekçisi Oğuz Çalışkan yine kalesini gole kapatacak.

Büyük beğeni topluyor

Bu sezon Sakaryaspor’da adından sıklıkla söz ettiren takım kaptanı ve deneyimli file bekçisi Oğuz Çalışkan, yarın ki zorlu deplasmanda kalesini gole kapatacak. Oldukça formda olan ve takımına bir çok puan kazanırdan kurtarışları ile büyük alkış alan Oğuz, Etimesgut Belediye karşılaşmasında da kalesini gole kapatmak isterken, rakip forvetlere yine geçit vermeyecek. Kaptan Oğuz Çalışkan, bu maçta da teknik heyetin en güvendiği isimlerin başında geliyor. 

Oğuz Çalışkan kritik maç öncesi hazır kıta.

Onur Eriş forma bekliyor

Sakaryaspor orta sahasının önemli isimlerinden Onur Eriş, yarın ki zorlu mücadelede ilk 11’de forma bekliyor.

Nuri yok Onur var

Geçtiğimiz hafta Bandırmaspor maçında oyuna yedek başlayan ve 28.dakikada Nuri Fatih Aydın’ın sakatlanması ile oyuna Nuri’nin yerine dahil olan Onur Eriş, Etimesgut Belediyespor ile oynanacak olan mücadelede ilk 11’de forma şansı bekliyor. Teknik direktör Şaban Yıldırım’ın da hafta boyunca yapılan çalışmalarda oldukça istekli halleri ile dikkat çeken Onur’a yarın ki müsabakada ilk 11’de forma vermesi bekleniyor

Onur Eriş ilk 11’e göz kırpıyor