Üç sezondur kapısından döndüğü 1. Lig'e bu sene çıkmak isteyen Sakaryaspor, 20 Mayıs'ta Kırşehir'de oynanan play-off yarı final ilk maçında rakibiyle 0-0 berabere kalarak final şansını rövanş maçına bırakmıştı. 

BUGÜN GÜNLERDEN SAKARYASPOR
Play-off yarı final rövanş maçında Sakaryaspor, bu akşam saat 20.00'da Atatürk Stadyumu'nda Kırşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Atatürk Stadyumu'nda oynanacak kritik mücadeleyi İzmir Bölgesi üst klasman hakemi Alper Ulusoy yönetecek.

TAKIMDA EKSİK YOK
0-0'ın rövanşında Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan yeşil-siyahlılar, rövanş maçında kazanarak final biletini almak istiyor. Tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye koyulan Sakaryaspor'da maç öncesi önemli bir eksik bulunmuyor. Yeşil-siyahlılarda moraller üst seviyede.

HEDEF FİNAL
Sakaryaspor'un finale yükselebilmesi için mutlak galibiyet gerekiyor. Golsüz beraberlikte maç uzatmaya gidecek ve yine gol sesi çıkmazsa finalisti penaltı atışları belirleyecek. Gollü beraberliklerde ise Kırşehir Belediyespor finale yükselecek. 

SAKARYASPOR-KIRŞEHİR BELEDİYESPOR RÖVANŞ MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?
Sakaryaspor'un bugün saat 20.00'da Kırşehir Belediyespor ile oynayacağı yarı final rövanş maçı TV264'ten canlı yayınlanacak.