Sakaryaspor'un 14-21 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceği Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde Cumhur Genç ve ekibi resmi olarak adaylığını duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Değerli Sakaryaspor Camiası ve Taraftarları,

Cumhur Genç ve ekibi olarak şehrimizin takımı Sakaryaspor’un 14-21 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştireceği genel kurulunda aday olduğumuzu ifade etmek isterim.

Sakaryaspor’un kuruluş değerlerinin izinde, kulübümüzün geleceğine yön verecek olan ve çalışmalarına başladığımız ancak yarım kalan ; Rüstemler Tesisleri’nin yeniden yapılması, Sakarya Atatürk Stadyumu’nun kapasite arttırımı ve uluslararası standartlara kavuşması,Sakaryaspor Futbol Okulları - Altyapı, Sakaryaspor’u halka açarak üyelik hakkı verilmesi projelerimizi tamamlamak ve kulübümüzü artık Play-Off oynamadan direkt bir üst lige çıkarmak için tekrar bu göreve talip oluyoruz.

Bu sezona başlarken geriden gelen futbolcu borçları ve yeni sezon kadro yapılanması için en az 25 milyon TL bütçeye ihtiyaç vardır. Daha önce de söylediğimiz gibi Cumhur Genç ve ekibi olarak kaldıramayacağımız hiçbir yükün altına girmeyiz.

Tüm Sakaryaspor camiasının ve taraftarlarının gönlü rahat olsun. Kendi ekonomisini kendisi yaratan ve kendi ayakları üzerinde duran bir Sakaryaspor yaratarak; mazimizdeki Sakaryaspor’u tekrar tüm Türkiye’ ye hatırlatacağız.

Yeşil-Siyah Saygılarımla"