Sakaryaspor'un TFF 2. Lig play-off çeyrek final müsabakasında Ankara Demirspor'a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Rakip takım oyuncusunun Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç'e yönelik sarf ettiği sözler ortalığı bir anda karıştırmış, protokol bribününde yumruklar konuşmuştu. Yaşanan bu olayların ardından PFDK'ya sevk edilen Cumhur Genç ve kulüp yöneticilerine ceza yağmıştı.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, Yeni Atatürk Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında son yaşanan kavga olayına ilişkin konuştu.

"CEZAMIZI ÇEKERİZ"
Genç, "Maçta bir hayal kırıklığı ya da öfke patlaması sonucu kendimizi kaybettik, çok mahcup olduk. Takibe başvurduk, sonucu bekliyoruz. Suç varsa ceza da var, suçluyuz cezamızı da çekeriz. Geçen seneki 22 hafta lider olduğumuz sezondaki seyirci ortalamamız 5 bin 800 ama Play-Off olduğu zaman 40 binleri dolduruyoruz statlara. Şehre kızmıyoruz haklı olabilirler final kaybetmenin travması olabilir ama başarı geldikçe o seyirciyi kazanmanın yolunu bulabiliriz. Sakaryaspor’un sabra, aklıselim davranmaya ve acele etmeye ihtiyacı var şu anda. Biz kongreye gelirken vaatlerimiz vardı. Sportif başarı dedik. Sportif başarı nedir? Sakaryaspor’u şampiyon yapmak ama yapamadık. Başarısız olduk, istediğin kadar 20 maçta bir mağlubiyet al sondan 3’üncü takımı buralara getirdik ama olmadı. Şampiyon olamayan Sakaryaspor her zaman başarısızdır" dedi.