Sakaryaspor'un 21 Haziran'da yapılacak olan genel kurulu öncesinde başkan adaylığını açıklayan Cumhur Genç, Sakaryaspor'un kuruluşunun 56. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Genç, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Değerli Sakaryaspor Camiası ve Taraftarları,

Ethem Boran’ın liderliği ile İdmanyurdu, Ada Gençlik, Gençler Birliği ve Güneşspor’un bir araya gelmesi ve 17 Haziran 1965’de A. Necdet Güven, Hakkı Ünsalan, Hamdi Uzel, İhsan Ayhan, Hüsnü Tokal, Selahattin Tan, Şükrü Orhan, Doğan Uluç, Nusret Özgen, Sabri Pektezol, Zeki Duyak, Ali Balcıoğlu, Faruk Benli, Atilla Tapşın, Hilmi Ungan, Cevat Bayar, Fikri Kaya, Muzaffer Kasapoğlu’nun bulunduğu kurucu yönetiminin, Sakaryaspor’un kuruluş dilekçesini vermesinin 56. Yılını kutluyorum.

Uluslararası arenada ülkemizi temsil etmiş, şehrimizin birleştirici gücü olan Sakaryaspor’un başarıları her zaman bizleri gururlandırmıştır. Yetiştirdiği futbolcular ile A Milli Takım’ı besleyen, muhteşem taraftarı ile dünya çapında üne kavuşan Sakaryaspor her zaman Türk futbolunun en önemli markalarından biri olmuştur.

Bizler Sakaryaspor’a gönül vermiş insanlar olarak, uyumlu bir bakış açısı, özen ve tecrübe ile köklerine bağlı, hedefleri belli, güven veren bir Sakaryaspor’un, tekrardan hak ettiği liglerde yer alıp ülkemizi uluslararası arenada temsil etmesi için çalışacağız.

Armamızda bulunan siyahın temsil ettiği yaslarımızı ve vefatlarımızı saygıyla anıyorum.

Nice senelere Anadolu Güneşi.

Yeşil-Siyah Saygılarımla

Cumhur Genç"