TFF 3.Lig 1.Grup 8.hafta mücadelesinde temsilcimiz Hendekspor, sahasında 1954 Kelkit Belediyespor'a 1-0 mağlup. Mavi-siyahlı temsilcimizin girdiği bir çok gol fırsatını değerlendiremeyince rakibinin de golüne engel olamadı.

Maç sonrasında yayıncı kuruluş Tv264'e açıklamalarda bulunan Hendekspor yardımcı teknik direktörü Eren Demir, kötü bir golle kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Demir, "Çok istiyoruz haftalardır. Bu ligin yeni bir takımıyız ama şuana kadar oynadığımız herhangi bir resmi maçta hiç kimseye karşı ezilmedik. Kendi rakibimizin kendimiz olduğunu düşünüyoruz. Bir nasipsizlik var olmuyor. Ama rakip enteresan goller atıyor. Rabbimin izniyle bunlar düzelecek ve bir yerde dönecek. Hendek halkına ve camiasına güzel günler yaşatacağız. Saçma bir golle maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Rakibin başka bir pozisyonu yok diyebiliriz." açıklamalarında bulundu.

Maçın henüz ilk yarısında sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Muharrem Efe'nin durumuyla da ilgili açıklama yapan Demir, "Bütün sağlık ekibimiz futbolcularımızı yetiştirmek için uğraşıyor. Muharrem Efe'nin durumu maç sonrasında yapılacak tedavilerden sonra göreceğiz." dedi.

Hafta sonu İstanbul'da oynanacak olan kritik Çatalcaspor maçı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Eren Demir "Çatalca maçıyla ilgili olarak rakipler 'ne oldu, ne yaptı?' diye bakmıyoruz. Çatalca maçına kendimiz için çıkacağız. Bu çıkışı başlatacağız. Bu takıma güveniyoruz. Herkes bu çocukların arkasında olsun. İyi bir takımız sadece bu fitili yakmamız gerekiyor." sözleriyle açıklamalarını noktaladı.

BARIŞ GÜNER, "GALİBİYETTEN BAŞKA BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK"

Kelkit Belediyespor mağlubiyeti sonrası Hendekspor'da orta saha oyuncu Barış Güner yaptığı açıklamada, çok iyi bir mücadele verdiklerini rakibin sadece uzun toplarla gol aradığını söyledi. Barış Güner, verdikleri mücadeleye karşı sahada istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti. Son olarak Hendekspor'un orta saha oyuncusu hafta sonu oynanacak Çatalcaspor maçı ile ilgili ise Çatalcaspor maçında galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını sözlerine ekledi.