TFF 2.Lig Kırmızı Grup 13.Hafta mücadelesinde yeşil-siyahlılar ligdeki galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynacak olan karşılaşma, kritik bir öneme sahip.

21'NCU RANDEVU
Sakaryaspor ve Elazığspor ise 21.resmi müsabakasına çıkıyor. Şuana kadar galibiyetlerde 10'a 8 konuk ekip Elazığspor'un üstünlüğü bulunurken 2 karşılaşma ise berabere bitti.

İki takım son olarak geçen sezon TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta karşı karşıya geldi. Bu maçlarda yeşil-siyahlı temsilcimiz ilk maçta 1-0 mağlup olurken, kendi sahasındaki maçtaysa aynı skorla galip geldi.

SAKAT VE CEZALILAR
Sakaryaspor'da bu maç öncesi Burak Öksüz, Caner Koca ve Hakan Aslantaş korona virüsü sebebiyle karantinada. Hakan'ın aynı zamanda sarı kart cezası olduğunu belirtelim. Bu isimlerin dışında Fatih Tultak sakatlığı sebebiyle kadroda yer almazken, Berk İsmail'in durumu ise maç saatinde belli olacak. Ancak Berk'in kadroda olması zor görünüyor.

TY Elazığspor’da ise Sakaryaspor’la oynanacak olan erteleme maçı öncesi eksik futbolcuların fazlalığı dikkat çekiyor.Bordo-beyazlılarda tam 5 isim sakatlığı nedeniyle kafilede yer alamadı. Sakatlıkları bulunan Kadir Bekmezci, Ömer Yıldız, Fırat Sefa Öncü ve Muhammed İldiz’e son olarak Salih Polatdemir'de eklendi.

SAKARYASPOR MUHTEMEL 11
Sakaryaspor'da muhtemel 11'de şekillenmeye başladı. Kalede Oğuz Çalışkan'la başlamayı düşünen teknik direktör Murat Balaban defans dörtlüsünü Canberk, Beykaycan, Ümit Yasin ve Alpay ile oluşturacak. Ancak Alpay'ın yerine Balaban, Emirhan'ı da düşünebilir.

Orta sahada Azad formasına kavuşurken Çağrı ve Muhammet Reis diğer iki isim olacak. Sakaryaspor hücum üçlüsü ise Devrim, Hasan Bilal ve Ali Özgün olacak. Hasan'ın antrenmanlardaki başarılı ve özgüvenli tavırları formanın yolunu açtı.

Ancak Murat hocanın sağ bek rotasyonuna göre buradaki isim değişebilir. Sakatlığını atlatan Abdülaziz'de maç saati hocasından formayı alabilir.

HAKEM MEHMET TÜRKMEN
Sakaryaspor'da Covid-19 vakaları nedeniyle ertelenen Sakaryaspor-Tetiş Yapı Elazığspor maçının hakemleri açıklandı. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan atamaya göre 19 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’te Sakarya Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan maçta İstanbul Bölgesi hakemleri düdük çalacak.

Mehmet Türkmen’ın orta hakem olarak görev yapacağı müsabakada Salim Şanlıer ile Şafak Nalbantoğlu bayrak sallayacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Sercan Yılmaz. Mehmet Türkmen son olarak geçen sezon oynanan Elazığspor-Sakaryaspor maçında dördüncü hakem olarak görev yapmıştı. 

HAVA DURUMU
Maçın oynanacağı Cumartesş günü parçalı bulutlu bir hava bizleri bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinden alınan verilere göre Sakarya'da 11 derecelik bir hava sıcaklığı olacak.

Sakaryaspor-Elazığspor maçı Cumartesi günü(yarın) saat 13:00'da Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. (SPOR264)