//Bülent Yaman//

Hendekspor'un şampiyonluğunda önemli katkılarda bulunan kanat oyuncusu Emrah Turan, ilk 11'de kendisine yer bulamadığı gerekçesiyle takımdan ayrılma kararı almış, bu ayrılık şok etkisi yaratmıştı.

Hendekspor'la karşılıklı olarak yollarını ayıran kanat oyuncusu Emrah Turan, ayrılık sonrası Halk54.com'a samimi açıklamalarda bulundu.

"KİMSEYLE BİR SORUNUM YOK"
Biraz kırgın ve üzgün, bir o kadar da haksızlığına uğradığını düşünerek Halk54'e açıklama yapan Turan, "Benim katkılarım çok büyük oldu bu takıma. Hendek benim ikinci memleketim. Sezon bitince tekrar döneceğim. Hendek benim evim. Ben çok katkı sağladım. Yöneticiler, Başkan her zaman destekçim oldu, sağ olsunlar. Neden tutulmadığımı ne ben ne de yönetici abilerim bilmiyor. Zaten kimse de açıklama yapamıyor. Kimsenin adamı olmadım ondan herhalde, bilemiyorum… Ama kimseyle bi sorunum yok." dedi.

"YAPILAN HAKSIZLIKLARA DAYANAMADIM"
Hendekspor teknik direktörü Talip Toprak tarafından ilk 11'de kendisine forma şansı tanınmadığını vurgulayan Turan, "Hocayla yıldızlarımız bir türlü barışmadı. BAL Ligi şampiyonluğa büyük katkı sağlamama rağmen performansım çok iyi olmasına rağmen diğer futbolcular kadar takımda şans bulamadım. Ben kariyerim için doğru olanı seçtiğimi düşünüyorum. Yaptıklarımı görecek insanların yanında çalışmam gerektiğine inanıyorum. Bu arada bugüne kadar hangi takıma gittiysem hocalarım beni değil kadro dışı bırakmak, ilk 11’e almamazlık yapmadı. Ben hırslı ve kendinden emin biriyim yapılan haksızlıklara dayanamadım." dedi.

"HERKESE DAHA FAZLA TAVİZ VERİLDİ"
"Maç içinde yaptığım bir hata bile göze çok battı ama herkese daha fazla taviz verildi" diyen Turan, "Bu geçen sene de öyleydi çok iyi oynamama rağmen en az dk 60da maçtan alınıyordum. O stresle penaltıları atmamı kimse konuşmadı. Atamadığım günlerce konuşuldu fakat bu taraftar beni bağrına bastı, sevdi, bu bana yeter. Yönetimle anlaştım zaten. Ne yönetimle ne taraftar ne Başkan ile herhangi bir sorunum yok. Orası benim ikinci memleketim. Hendekspor’da yaklaşık 3 sene kaldım. Tek bir takım arkadaşım, tek bir çalışan ile ufak bir tartışmam olmadı. Kimseyle aram asla bozulmadı. Hatta giderken herkes çok üzüldü arkamdan. Ama nasip. Bir sürü destek mesajı aldım. Hatta maçlara bir daha gitmeyeceğini söyleyen taraftar kardeşlerim bile oldu. Kendilerine minnettarım." dedi.

Son olarak Turan, "Hendekspor forması giydiğim ilk günden itibaren beni bağrına basan büyük Hendekspor taraftarına sizler aracılığınız ile teşekkür ediyorum. Bir gün mutlaka görüşeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.