Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ile maç bitiminde ve stadyum dışında tartışma yaşayan, bir dönem Sakaryaspor teknik direktörlüğü de yapan Serik Belediyespor Teknik Direktörü Engin Korukır, Tv264’te Gazeteciler Soruyor programında yaşanan tartışmalar ile ilgili konuştu.

Maç içerisinde ve futbolcular arasında en ufak bir gerginlik yaşanmadığını ifade eden Engin Korukır, “Golü attıktan sonra da hiçbir şey yok. Biz zaten evvel maçtan önce konuşmalarımızda sadece futbolumuzu oynayacağız diye koştuk. Sinan Kalaycı isimli futbolcumuz protokole bakınca ona kızdım. Sinan dedim ne oldu ağza alınmayacak küfürler duydum dedi. Bende tribüne gelip benim futbolcuma ben küfür ettirmem dedim. Maçta da gerginlik olmadı. Arkadaşlar benim futbolcuma küfür etmeyin dedim soyunma odasına girdim. Maç bitti hak ederek kazandılar. Soyunma odasına doğru giderken protokol tribünün aşağısından bir ses geldi. Hocam keşke tribünle uğraşacağınıza maçla uğraşsanız diye… Tanıyamadım bende. O anda sinirlerim bozuldu. Orada tartışma başladı. Hendek Belediye Başkanı olduğunu bana Cevat başkan söyledi. En büyük centilmenliği yaptık zaten. Sayın belediye başkanımız olduğunu bilseydim konuyu uzatmazdım. İsmen duyuyordum akrabalarımız da güzel şeyler söylüyordu. Bende Hendekliyim dedim. Yaşadığım memlekete, Sakaryalılara ağır konuştular diyorlar. Bir tanesi bana Sakaryalılara ağır konuştuğumu ispat etsin. Başkanı daha sonra arayıp görüştüm. Başkanın beni, benim de başkanı tanımamam. Maskeden dolayı tanımadım. Burada her iki tarafın da istemediği şeyler olmuştur. Başkanımızın da kötü niyetli söylediğini düşünmüyorum” diye konuştu.

Yayında son sözlerini söyleyen Korukır, "Ben Sakaryaspor’a saygısızlık yapmam, yanımda yapana da müsaade etmem. Sakaryalı çocukluk arkadaşlarım çok iyi bilirler. İnsan ekmek yediği yere ihanet etmez. Bunu büyüklerimizden gördük. Bunu böyle bilsinler." ifadelerini kullandı.