HALK54.COM

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 16. haftasında Sakaryaspor, deplasmanda Manisa ekibi Turgutluspor'a konuk oldu. Rakiplerin puan kaybettiği haftada Sakaryaspor, Turgutluspor ile 0-0 berabere kalarak puan farkını açma fırsatını tepti.

Sakaryaspor teknik direktörü Ercümend Coşkundere, Turgutluspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"KİMSE PANİK YAPMASIN, HALA LİDERİZ"
Kimsenin panik yapmamasını, hala lider olduklarını belirten Coşkundere, "Çocuklar ellerinden geleni yaptılar. Sahada emek veren herkese teşekkür ederim. Kimse panik yapmasın, biz hala lideriz. Daha çok çalışacağız, daha çok çabalayacağız, eksiklerimizi kapatacağız ve biz şampiyon olacağız. Puan farkını açmak için böyle fırsatlar önümüze daha çok çıkacak. Bu sefer olmadı bir dahakine olacak." diye konuştu. 

"SERİK MAÇINI DOLU TRİBÜNLERE KARŞI OYNAMAK İSTİYORUZ"
Serik maçını dolu tribünlere karşı oynamak istediklerini ifade eden Coşkundere, "Bizim en büyük destekçimiz ve motivasyon kaynağımız taraftarımız. Serik maçını dolu tribünlere karşı oynamak istiyoruz. Eminim ki önümüzdeki hafta Tatangalar 12. adam olarak tribünde yerlerini alıp kazanacağımız galibiyette pay sahibi olacaklardır. Önümüze bakıyoruz, galibiyetler alarak liderliğimizi sürdüreceğiz. Bizlere güvenin." şeklinde konuştu.