Gazeteci Erhan Kaytanbay, dün Sakarya spor basınında 'Sakaryaspor'da yayın ihalesi yapılacak mı?' şeklinde çıkan haberlere bugünkü köşe yazısında cevap verdi.

Kaytanbay, 'Sakaryaspor maçları nasıl ihaleye çıksın?' başlığıyla yayınladığı köşe yazısında o haberlere "1 milyonluk nüfuslu bir tane televizyon kanalının olduğu şehirde neyin ihalesi bu? Sakarya'da başka bir televizyon kanalı var bizim mi haberimiz yok? Youtube kanalı açıp ihaleye mi katılacaksınız? Yıllardır süre gelen ve kısırlaşmış kıskançlığınız artık ironik bir hal almaya başladı. Dışarıdan baktığımızda sadece gülüyoruz" şeklinde cevap verdi.

İŞTE ERHAN KAYTANBAYIN O YAZISI:
Dün Sakarya  spor basını ortak bir ağızdan yapılan bir haberle kendilerince algı oluşturmaya çalışmış. Haberin konusunda 'Sakaryaspor'da yayın ihalesi yapılacak mı?'..Komik.

Öncelikle Sakaryaspor yayın ihalesi yapacaksa Sakarya'da kim bu ihaleye katılacak. Cep telefonuyla Facebook'ta mı yayın yapacaksınız?

1 milyonluk nüfuslu bir tane televizyon kanalının olduğu şehirde neyin ihalesi bu? Sakarya'da başka bir televizyon kanalı var bizim mi haberimiz yok?

Youtube kanalı açıp ihaleye mi katılacaksınız?

Yıllardır süre gelen ve kısırlaşmış kıskançlığınız artık ironik bir hal almaya başladı. Dışarıdan baktığımızda sadece gülüyoruz.

Yarın ne gösterir bilinmez ama bu sezon Sakaryaspor’un kalan 6 maç için yayın haklarını ihale çıkaracağını söylentisi tamamen yanlıştır. Bundan önceki senelerde olduğu gibi bu senede Sakaryaspor üzerinden ekmek yemeye çalışan ve tabiri caize akan musluk kesildiğinde ne yapacağını şaşıran kişileri ben ve kurumum hayretle izlemekteyiz.

Sakaryaspor taraftarlarına içtenlikle söylemek isterim ki (İç saha) maçlarının yayın hakları için Sakaryaspor yönetimiyle anlaşmış bulunmaktayız.

Geçen seneki yayın haklarını eşeleyen kişilerin bir önceki senelerde Sakaryaspor maçlarından ceplerine büyük kazanç sağlarlarken (sözüm ona) Sakaryaspor kulüp menfaatleri aklıllarına gelmemiş miydi?

Her zaman olduğu gibi biz kimselerle uğraşmazken kendilerince yaptıkları algı ve manipülasyonla ne amaçladıklarını merak ediyoruz?

Birileri önceki senelerde olduğu gibi yine el ele tutuşup düşmanımın düşmanı benim dostum mantığıyla ortak çıkar doğrultusunda hareket etmeye başlamış. Ancak şunu hatırlatayım ki biz ne birini rakip nede düşman olarak gördük. Yapılan başarılı hareketleri takdir etmekten gücenmeyen insanlarız. Biz sizin aksinize başarılı bir iş yaptığınızda alkışlarız.

Gelin olması gereken şekilde haber konusunda bir birbirimizle yarışalım. Siz geçersiniz biz geçeriz. O mesleğin tatlı cilvesi. Kalemi bırakıp Ali-Cengiz oyunlarına başlayacaksanız biz o masada yokuz. 

O yüzden manasız hareketleri bırakıp (her zaman olduğu gibi) gizli gizli bizleri izlemeye devam edin.