Sakaryaspor'un deplasmanda 1-1 berabere kaldığı müsabakanın ardından ev sahibi Eyüpspor yönetimi ve taraftarlar, yeşil siyahlı yöneticilere saldırmıştı.

Olayın ardından Eyüpspor Kulübü, açıklama yaparak Sakaryaspor'dan özür dilemiş. PFDK ise Eyüpspor ve Kulüp yöneticinin de aralarında olduğu bazı isimlere men ve para cezası vermişti. 

Yaşananların ardından Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, yeşil siyahlı yönetimle bir araya geldi. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin makamında gerçekleşen ziyarette  konuşan Özkaya, "Maçta yaşanan olaylar bizi derinden üzdü. Maçtan sonra özür yazımızı yayınlamıştık. Bugün de Belediye Başkanımız ile beraber bir ziyarette bulunmak istedik. Sakaryaspor bizim dostumuz olan büyük bir camiadır. Böyle olayları asla tasvip etmiyoruz" dedi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ise "İki güzide kulübün bu tür olaylar ile değil, dostluk ve başarılar ile anılması gerekmektedir. Başta Sn. Ekrem Yüce ve Sn. Cevat Ekşi olmak üzere burada bizi misafir eden herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu. 

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi, Eyüpsultan Belediye Başkanı'na, Eyüpspor Kulüp Başkanı'na ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı Sakaryaspor camiası adına teşekkür etti.