2. Lig play-off final müsabakasında Sakaryaspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldiği Kocaelispor'a 4-0'lık skorla mağlup oldu. Kocaelispor TFF 1. Lig'e yükselirken, Sakaryaspor önceki yıllarda olduğu gibi bir kez daha aynı hüsranı yaşadı. 

Peki Sakarya basını final maçının ardından ne yazdı?

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ: Tarihi Rezalet
Sakaryaspor, Kocaelispor ile oynadığı tarihi finalde hezimete uğradı! Yeşil siyahlı temsilcimiz üst üste 4'üncü kez play-off'ta hayal kırıklığı yarattı. Sakaryaspor tarihi finalde ezeli rakibi Kocaelispor'a 4-0 yenilerek bu sezonda 1. Lig hedefine ulaşamadı. Sahadaki rezalet futbol ve farklı mağlubiyet yeşil-siyahlı taraftarları kahretti.

ADA POSTASI: 1. Lig umutlarımız yine başka bir bahara kaldı, yıkıldık!
TFF 1. Lig'e yükselme play-off final maçında Kocaelispor ile karşılaşan yeşil-siyahlı temsilcimiz Sakaryaspor, sahadan 4-0'lık mağlubiyetle ayrılarak bir üst lige çıkma şansını kaybetti.

BİZİM SAKARYA: Dört sezondur aynı şeyi yaşıyoruz, Bu lige çakıldık
Önceki yıllarda iki kez final oynayan ve TFF 1. Lig'in kapısından dönen, geçen yıl da çeyrek finalde elenen temsilcimiz bir kez daha aynı hüsranı yaşadı.

SAKARYA YENİGÜN: Umutla gittik hüsranla döndük!
Birinci Lig'e yükselme heyecanı ile gittiğimiz İstanbul Olimpiyat Stadı'nda beklenmedik bir yenilgi ile adeta çimlere gömüldük. Maç boyunca üstün olan Kocaelispor 4-0'lık sonuçla birinci lige yükselen takım oldu. 

SAKARYA YENİHABER: Yazıklar olsun!
2. Lig play-off finalinde Sakaryaspor, İstanbul Olimpiyat Stadı'nda Kocaelispor ile karşılaştı. 90 dakika boyunca rezil bir futbol ortaya koyan yeşil-siyahlı ekibimiz sahadan 4-0'lık mağlubiyetle ayrılarak 1. Lig hayallerine veda etti. Son 4 kez finalden hüsranla dönen Sakaryaspor'da maçın sonunda taraftarlar, futbolcuları protesto etti.

SAKARYA HALK: Yıkıldık 4-0

YENİ SAKARYA: Yazık oldu
Play-off finalinde Kocaelispor ile dün akşam karşılaşan Sakaryaspor beklenmeyen 4-0'lık mağlubiyetle kupaya veda etti.