Sakarya Büyükşehir eski Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun spor sevgisi bir başkadır. Serdivan Belediye Başkanlığı yaptığı dönemlerden Serdivanspor başta olmak üzere ilçedeki spor takımlarına verdiği destek halen konuşulan Başkan Toçoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle Sakaryaspor noktasında elini taşın altına sokan isim oldu. Yıllarca açılmayan transferin açılması için girişimde bulunan Toçoğlu, iş adamı Orhan Kocabıyık’ın verdiği destekle transfer yasağını kaldırtmıştı.

Mevzu Sakaryaspor olunca yıllardır maddi manevi hiçbir desteğini esirgemeyen İş adamı Orhan Kocabıyık ise zaman, zaman yapılan hatalarla üzülse bile hiçbir zaman ‘Arma’ya küslüğü olmadı. Sakaryaspor için kendine gelen herkese destek olan İş adamı Kocabıyık, transfer yasağının kalkması için yaptığı yüklü miktardaki yardımla yeşil siyahlı camianın kalbinde taht kurdu.

Ve Sakaryaspor bir başka olan ve ismi zaman, zaman Sakaryaspor Başkanlığı’na adaylık için geçen Sakarya Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ali Bektaş. Yeşil silahlı camianın yakından tanıdığı Başkan Bektaş’da minibüsçü esnafıyla birlikte yıllardır Sakaryaspor için çırpınıp duruyor. Sakaryaspor ile Kırşehirspor maçı için Yeni Sakarya Stadyumu’ndaki localarında bir araya gelen bu üç isim, yeşil siyahlı takımımızın sahadan 3 puanla ayrılmasıyla büyük keyif yaşadı. Maç sonunda Halk54.com’a konuşan Başkan Ali Bektaş, “Her zaman her yerde Sakaryaspor ile beraberiz” dedi.