Sakaryaspor başkan adaylarından Cumhur Genç, kongrede seçimler öncesinde bir konuşma yaptı.

Cumhur Genç, “Maalesef burada yapacağım konuşma farklıydı ama bu saatten sonra yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın önemi yok. Anlatmanın da bir önemi yok. Böyle devam ederse Sakaryaspor'u ona, buna, şuna bölersek inanın en iyi futbolcuları getirsek bile hiçbir zaman başarıyı burada sağlayamayız. Bizim bu bölüm üçlüyü gidermemiz lazım. Bu sosyal medya denen yeni bir bataklık çıktı, buradan bir algı 2-3 senedir devamlı yürüyor” dedi.

Genç, “Ama bu Sakaryaspor'un gerçekleri var. Sakarya halkının da gerçekleri var. Uğur beyin dediği gibi, her gelen başkan birşeyler yapmak istiyor. Parasını verdiyse ki herkes veriyor, en önemli şeyini veriyor, paranın satın alamayacağı zamanını veriyor. Hepimizin çocukları var, hafta için herkesin çocukları okulda, hafta sonu görüşeceğiz, ama deplasman oluyor gene dışarılardayız” dedi.

Genç, “Parayı kazanırız, yarın yerine koyarız ama bunları yerine koyma şansımız yok. Biz bunu niye yapıyoruz; Sakaryaspor'a olan sevgimizden, sevdamızdan... Her gelen başkanda bunu bu sebepten yapıyor. Bu yüzden kimse kimsenin Sakaryaspor sevgisini sorgulamasın” diye konuştu.

Tribünlerden gelen ‘Kiralık’ tepkisine de cevap veren Genç, “Biz hatamıza sahip çıktık. 15. Sırada aldığımız Sakaryaspor ile çıkışa geçtik. Maçımızı da Trt veriyordu. O gün keşke kiralık yazmak yerine soru işareti yazsaydık. Hatamızı kabul ettik. Enteresan bir şekilde o gün 5 gol yedik. Herkesten özür diliyoruz dedik” diye konuştu.