Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ; “ 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramına hazırız. 16 İlçede 54 branşta 20’binin üzerinde lisanslı sporcu ve 80 tesis ile 2020 yılına girdik. Ancak Pandemi nedeniyle sporcularımızın sağlığı için bir süre etkinliklerimize ara verdik. Bu zaman zarfından da Tesislerimizin bakım ve onarımını yaptık. Tesislerimizi dezenfekte ettik. Gençlik Merkezleri sayımızı 6’ya çıkarttık. Yeni Sakarya Stadyumunda yaptığımız Yaşayan Stadyum projesiyle Türkiye örnek olduk. Bu yıl Gençlik Bayramı kutlamalarımız pandemi nedeniyle ilk kez farklı bir formatta kutlanacak. Bizler İl Müdürlüğü olarak , geleceğimiz olan gençlerimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Son olarakta Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu cennet vatan uğruna canını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor ve bütün Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Bakan Kasapoğlu, Antrenörler İle Görüştü

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu; “ 81 ilden antrenörlerimiz ile video konferans gerçekleştirerek pandemi sürecindeki çalışmalarını değerlendirdik. Sporun ülke sathına yayılmasında ve sporcularımızın başarılarında büyük emekleri olan antrenörlerimize şükranlarımı sunuyorum.” Dedi. Bakan Kasapoğlu’nun video konferans görüşmesine Sakarya adına , Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Karate branşı antrenörü Emel Dramalı ile Basketbol Branşı antrenörü Köksal Dereli katıldı.

Törenle Başladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 15-21 Mayıs Gençlik Haftası açılışı Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Nuri Alkan'ın Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile bayrağımızın göndere çekilmesinin ardından tören sona erdi. Törene Sakarya Gençlik ve Spor Şube Müdürü Özgür Aygün, Personel Şube Müdürü Sabahattin Karakoç, Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Yavuz Çangır, Adapazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Aka, İşletmeler Birimi Şube Müdürü Ali İhsan Çokan ve Gençlik Liderlerinin katılımları ile gerçekleşti.