Gençleri hareketli yaşama ve fiziksel aktiviteye özendirmek, sağlıklı yetişkinler olmalarına katkıda bulunmak ve bisiklet kullanmaya teşvik etmek amacıyla Gençlik Merkezlerine bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde Sakarya’nın kitap okuma halkalarında dereceye giren iller arasında olması ve pandemi sürecinde yaşanan yoğunluk sebebi ile Gençlik Merkezlerine 10 bin kitap daha dahil edilerek İl ve İlçelerde bulunan tüm merkezlere Adapazarı Gençlik Merkezinde Gençlik Merkezleri Müdürlerince yapılan toplantı sonrasında kitap ve bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi.

Konuyla alakalı olarak Gençlik Merkezleri Müdürü Yavuz Çangır ; ‘Kitaplarımızı Bakanlığımızın uygun gördüğü kitap listesine bağlı kalarak ve Gençlik Merkezlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kitaplarımızı seçtik. Önümüzdeki günlerde açılacak olan iki Gençlik Merkezimizde göz önünde bulundurularak Gençlik Merkezleri Müdürlerimiz aracılığıyla 7 Gençlik Merkezimize kitap ve bisiklet dağıtımlarımızı yaptık, Gençlik Merkezlerinde bulunan Kitap-Kahve salonlarımız gençlerimizin hizmetinde olup faydalanabilecekleri tüm imkanları sunuyor, gençlerimizi merkezlerimize bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.