Geçtiğimiz sezon 2 ligde şampiyonlar şampiyonu olarak rekorlar kırarak 1. lige çıkarak tüm dikkatleri üzerine çeken Sakarya Voleybol Spor Kulübü yeni sezona Generali Sigorta gibi dev firmanın katkılarıyla mücadele edecek.

Sezon öncesinde Covid 19 testine tabi tutulan filenin sultanları  önce sağlık diyor. Sakarya Diş Hastanesinde gerçekleşen korona virüs testlerinin sonuçları yarın çıkacak. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat çeken Sakarya Voleybol Spor Kulüp Başkanı Ömer Bektaş, "herşey den önce toplum sağlığı bizim için çok önemli. Devletimiz ve sağlık bakanlığımız bu illet ile mücadele ederken bizlerde birey ve toplum sorumluluğu alan kişiler olarak sürece katkı vermeliyiz. El birliği ile bu virüs ortamından kurtulabilir. Spor hem sağlık hem istihdam hem de kişisel gelişimin dışına şehirlere katkı veren sosyal sorumluk ilkesidir. Bu sezon şehrimizi 1.lig kulvarında temsil edecek tek kulüp olma münasebetiyle de sorumluluğumuz bir kat daha fazla.

Şehrimizin takıma destek veren Generali Sigorta ailesiyle beraber bu önemli organizasyonda paydaş olmanında mutluluğunu yaşarken, sezon öncesinde corona virüs testleriyle kişisel ve toplum sağlığı noktasında sorumluluklarımızı yerine getirerek, bilinçli bir şekilde yeni sezona start vermiş olacağız. Antrenmanlarımız çıkacak sonuçlar dan sonra hayırlısı ile başlamış olacak. Bugün burada kulübümüzün corona virüs testi için bizlere kolaylık sağlayan ve değer katan Sağlık İl Müdürümüz Aziz Öğütlü Diş Hastahanesi Başhekimi Dt. Metin Çoban ve değerli personeline teşekkür ediyorum. Bu vesile ile mesafe, maske, hijyene önem verip, sevdiklerimizi koruyalım, yeni sezon şimdiden hayırlı olsun diyorum" şeklinde toplumsal mesaj verdi.