// Erdal Erebilir // 

Sakaryaspor’un yarın saat 20.00’de Kocaelispor ile oynayacağı final maçı öncesinde şehirde nefesler tutuldu. İstanbul’da oynanacak olan dev final maçı öncesinde şehir bayraklarla domaltılırken, Sakarya’nın Haber Kaynağı olan Halk54.com Adapazarı Adnan Menderes Caddesine iki adet dev Sakaryaspor bayrağı astı.

Sakaryaspor’un şehrin markası olduğunu anımsatan Halk54.com Koordinatörü Murat Uygun şehrin yaşam kaynağı olan sakaryaspor’un her anlamda yanında olduklarını dile getirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye bugünlere gelinmesindeki katkılarından dolayı teşekkür eden Murat Uygun,  Büyükşehrin patronu ve bu şehrin ağabeyi Ekrem Yüce Sakaryaspor’a verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün bu yüzler gülüyor. Final oynuyorsak Ekrem başkanın katkıları büyüktür” diye konuştu.

Sakaryaspor başkanı Cevat Ekşi’nin bütün zorluklara göğüs gerdiğini anımsatan Uygun, “Final kazansak ta kazanmasak ta Başkan Cevat Ekşi’nin onurlu mücadelesini unutmak mümkün değil. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi. 

Sakaryaspor’un teknik kadrosu ile futbolcularına da teşekkür eden Murat Uygun, Sakaryaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt’un önemli bir görevi son ana kadar büyük bir mücadele ve gayretle getirdiğini anımsattı. Şehirde sürekli konuşulan, o sene bu sene sözüne de atıfta bulunan Uygun, “evet, o sene bu sene, kesinlikle bu sene” dedi. Uygun, “ Yarın akşam inşallah bu iş bitecek ve o kupa Sakarya’ya gelecek. Sakaryaspor şampiyon” diye konuştu.