Hasan Ali Çelik , ilk olarak Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’u hizmet binasında ziyaret etti. Ardından da Sakarya Gençlik Merkezine uğrayan Bilim Sanayi ve Teknoloji Eski Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik’e , Serdivan Belediyesi Başkanı Yusuf Alemdar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ile GSİM Müdürleri de eşlik etti. Sakarya Gençlik Merkezindeki Atölyeleri gezen Hasan Ali Çelik, Gençlik Merkez Müdürü Ali Okur’dan yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Gençlerle bir süre sohbet ederek eğitimlere de eşlik eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Eski Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik , buradaki temaslarının ardından Serdivan Belediyesine geçti. Son olarak Yeni Atatürk Stadyumunu ziyaret eden Hasan Ali Çelik, hem stat içerisinde , hem de Stadyum altlarında yapımı devam eden Türkiye’nin en uzun Kapalı Atletizm Pisti ve Cep Salonlarını gezerek incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; “ 2019 Yılını bakım ve onarım yılı ilan etmiştik. Geçtiğimiz yıl tüm tesislerimizi elden geçirdik. Yeni yıla yeni Gençlik Merkezleri ve tesisler ile girerek , gençlerimize en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Stadyum altında 120 metre uzunluğunda Türkiye’nin en uzun Atletizm Pisti yapımı ve farklı spor branşlarına hizmet edecek Cep Salonları yapımı için çalışmaları başlattık.“dedi.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tesisleri yakından inceleyen Bilim Sanayi ve Teknoloji Eski Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, hem Sakaryaspor’a , hem de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına gençlere verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ve Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur, Bilim Sanayi ve Teknoloji Eski Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik’e yurt ve gençlik merkezi öğrencilerinin yaptıkları tablo hediye etti.