Sakaryaspor, TFF 2. Lig’in 23ç Hafta müsabakasında bugün evinde Kırşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka Sakarya Atatürk Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak. Karşılaşmayı Erhan Kutlu yönetecek.

 PLAY-OFF YOLU

Play-Off yolunda kritik bir sınav verecek olan Sakaryaspor, Kırşehir Belediyespor’u yenip aradaki puan farkını kapatmak istiyor. Sakaryaspor için bu maç büyük önem taşıyor. Teknik Direktör Şaban Yıldırım, zirve yarışında Kırşehir Belediyespor sınavına düğüm maçı olarak bakıyor. Kırşehir Belediyespor’un büyük önem taşıdığını belirten Yıldırım, yeni bir başlangıç için adım atmak istiyoruz dedi. Yıldırım; “Bu karşılaşma bizim için çok önemli, bu maçtan alacağımız 3 puan play-off için bizi güçlendirecek. Ben ve futbolcularım bu maçın önemini biliyoruz. Tek hedefimiz galip gelmek. Bugün tüm taraftarlarımızı desteğe bekliyorum.” dedi

Zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan Sakaryaspor’da sarı kart cezalısı Ferit Erişçi dışında eksik bulunmuyor. Diğer yandan ise Ferit Erişçi’nin yerine Alper Tursun’un forma giymesine kesin gözüyle bakılırken öte yandan cezası biten Berkaycan’da bu karşılaşmada ilk 11’de olacak. Sakaryaspor-Kırşehir Belediyespor karşılaşmasının biletleri bugün hem Dükkan54 hem de stadyum gişelerinde satılacak. Bilet fiyatları ise şu şekilde; Kale arkası biletleri 10 TL, Maraton 20 TL ve Numaralı Tribün 40 TL.