Son bölümde koparttılar

Maça iyi başlayan konuk ekip Kaynarcaspor henüz 8.dakikada Burak'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda iki ekipte buldukları fırsatları değerlendiremedi ve maçın ilk yarısı konuk Kaynarcaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında ise oyun hakimiyetini elinde tutan Yenimahallespor baskılı oyununu sonunda aradığı golü 82.dakikada Burak'ın sert ortasında Sercan’ın ters kafa vuruşu ile kendi kalesine atığı golle buldu ve skora 1-1’lik denge geldi. Ataklarını sıklaştıran Yenimahallespor 90.dakikada bu kez Levent'in kaydettiği muhteşem golle 2-1 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Yenimahallespor şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı ve zorlu mücadeleden üç puanla ayrıldı. 

STAT: Hendek Sentetik

HAKEMLER: Halit Musaoğlu***, Erdi Öz***, Mete Toraman***

YENİ MAHALLE: Serdar***, Onur***(Sefa*), Ali***, Arafat***, Emre***, Burak***, Furkan***(Enes*), Levent***, Y. Emre***(Oğuz*), Hasan***, Sezer***

ANTRENÖR: Osman Yazıcı

KAYNARCASPOR: Ersin**, İsa**, M. Emin**, Burak**(Murat*), Abdullah**, Sercan**, Emrah**(Fatih*), Berat**(Aytekin*), Erkan**, Görkem**, Muhammet**

ANTRENÖR: Uğur Özer

GOLLER: Dk. 82 Sercan, (K. Kalesine), Dk. 90 Levent (Yenimahallespor), Dk. 8 Burak (Kaynarcaspor)

Hendek Yeni Mahalle zorda olsa kazanmasını bildi.

Kaynarcaspor sonunu getiremedi

Atçı’dan prim dopingi

Çeşitli kulüplerde kulüp başkanlıkları ve Sakaryaspor Genel Sekreterliği yapan işadamı Murat Atçı, 1.Amatör Ligde ki Hendek temsilcisi Yenimahallespor’lu sporculara galibiyet primi verdi.

Bu maçı kazanın

Kendi sahasında Kaynarcaspor ile oynadığı karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Yenimahallespor’un devre arasında soyunma odasına giden Atçı, “Arkadaşlar galibiyet priminizi buraya bırakıyorum, çıkın ve bu maçı kazanın, ananızın ak sütü gibi helal olsun diyerek” başarılar diledi. Atçı’ın prim dopinginin ardından karşılaşmanın ikinci yarısına çıkan Yenimahallespor’lu futbolcular pozisyon üstüne pozisyon bulurken, 82. ve 90.dakikalarda gelen goller ile zorlu mücadeleden 2-1 galip ayrılarak hem maçı kazanmanın hem de galibiyet priminin sevincini yaşadılar. Maç sonu Yenimahallespor Teknik Direktörü Osman Yazıcı, prim desteği veren İşadamı Murat Atçı'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. (Kadir KAZIN/HENDEK)

Murat Atçı’dan prim desteği