//Bülent Yaman//

TFF 3. Lig temsilcimiz Hendekspor, üst üst aldığı mağlubiyetler sonrası bir anda kendini ateş hattında buldu. Pazar günü karşılaştığı Batman Petrolspor müsabakasından 2-1 mağlubiyetle ayrılan Hendekspor, 14 hafta sonunda 14 puanla 13. sırada yer aldı.

Üst üste alınan mağlubiyetler temsilcimiz Hendekspor’da dengeleri alt üst etti. Birçok taraftar telafisi olmayan puan kayıplarına tepki gösterdi. Kendi saha ve seyircisi önünde 6 puan değerinde olan karşılaşmadan 2-1 mağlubiyet ile ayrılan temsilcimiz Hendekspor teknik direktörü Talip Toprak, zorlu Kütahya Belediyespor karşılaşması öncesi futbolculara 1 günlük izin verdi.

1 günlük izinin ardından zorlu Kütahya deplasmanına gidecek olan Hendekspor, iznin ardından top başı yaptı. Teknik direktör Talip Toprak zezaretinde 1 günlük iznin ardından salonda kuvvet ve devamlılık çalışması yapan temsilcimiz Hendekspor, zorlu Kütahya Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. 

Diğer yandan temsilcimiz Hendekspor’da sakatlıkları devam eden Yavuzhan Keleşoğlu ve Oğuzhan Çimen salonda takım ile birlikte çalıştı.