TFF 3. Lİg 1. Gurp 6. Hafta maçında Karaman Belediyespor ile Hendekspor kozlarını paylaştı. Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Mustafa İlker Coşkun yönetti.

Ev sahibi Karaman Belediyespor’un başlama vuruşunun ardından karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım oyuncuları etkili gol pozisyonlarına giremezken, karşılaşmanın 40. dakikasında Hendekspor Berkay ile gole çok yaklaştı fakat pozisyonu değerlendiremedi ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlik ile sonuçlandı.

Hendekspor’un başlama vuruşu ile başlayan karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Hendekspor olurken 53. dakikada serbest vuruş kazanan mavi-siyahlılarda Yavuz’un vuruşunu kaleci son anda yumrukladı. Karşılaşmanın 54. dakikasında Karaman Belediyesporlu Selahattin ikinci sarı kart sonrası gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

Karşılıklı ataklarla devam eden mücadelenin 58. dakikasında sağ kanattan atak geliştiren Karaman Belediyespor’un atağını kaleci Bülent uzaklaştırdı. Ataklarını sıklaştıran Karaman Belediyespor 67. dakikada geliştirdiği atakta gole çok yaklaşırken yine Hendekspor kalecisi Bülent gole izin vermedi.

Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın 87. dakikasında gole çok yaklaşan Karaman Belediyespor net gol pozisyonundan yararlanamadı. Uzatmaların ilk dakikasında Hendeksporlu İlkay rakibine yaptığı faul sonrası kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Net gol pozisyonlarının cömertçe harcandığı karşılaşma 0-0 eşitlik ile sonuçlandı.