//Bülent Yaman//

Hendekspor, 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'i şampiyon tamamlayarak ilçenin yıllardır özlem duyduğu profesyonel lige katılma özlemine son vermişti. TFF 3. Lig'e yükseldikten sonra sezonu daha önce açan ve ilk etabı kendi tesislerinde tamamlayan Hendekspor, ikinci etap kamp için bugün Ankara Kızılcahamam'a doğru yola çıkacak.

Mavi-siyahlılar, ikinci etap kamp öncesi bugün yola çıkmadan önce yeni sezon için kadrosuna kattığı ve sözleşme yenilediği futbolcularla birlikte Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah/Toplantı salonunda imza töreni düzenledi. 

İmza töreninde kürsüye çıkarak bir konuşma yapan Hendekspor Kulüp Başkanı Adil Karabulut, "15-20 gün önce 70 yıllık makus bir tarihi terse döndürdük. Bu şehrin uzun yıllardır beklediği şampiyonluk özlemini gerçekleştirdik. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma, bütün oyuncu grubuna, tesislerimizde çalışanlarımıza, bütün yönetim kurulu arkadaşlarıma, en başta bu başarıda en büyük pay sahibi sayın belediye başkanıma teşekkür ediyorum. Buraya 1 yıllık bir plan içersinde gitmiyoruz. Hendekspor'un uzun yıllar bu ligde kalmasını sağlayacak projeler üzerinde çalışıyoruz. İnşallah daha yukarılara, daha güzel yerlere hep birlikte geliriz." dedi.

Konuşmaların ardından imza törenine geçildi ve yeni transferler sözleşmelerini imzaladı. 

Hendekspor, yeni transferleri Muharrem Efe, Yavuzhan Keleşoğlu, Emirhan Can, İskender Can, Oğuzhan Çimen, Mustafa Kara, Mehmet Avcı, Yavuz Alemdar, Uğur Adem Gezer, Mertcan Babat, Mert Meriç Köstereli, Ehat Koşutan ve Berkant Yılmaz'a formayı giydirdi. İç transferlerde ise takım kaptanı Hakkı Helvacı, Bülent Sağlam, Emrah Turan, Berkay Ekici, Muhammet Burak Balcı, Enes Tok, Selahattin Sefa Yazar ve Mustafa Salış'ın sözleşmeleri uzatıldı. 

İmzaların atılması sonrasında Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekspor Kulüp Başkanı Adil Karabulut ve yönetim kurulu üyeleri ile yeni transferler hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Hendekspor kafilesi, ikinci etap kamp için takım otobüsüyle Ankara Kızılcahamam'a doğru yola çıktı.