Hendek Atatürk Stadı’nda ki Stadyumun profesyonel lig kriterlerine uygun hale getirilmesi için çalışmalar sürüyor. Soyunma odaları, hakem odaları gibi birçok alanda yenileme yapılırken tribünlerdeki kapasite arttırılması çalışmalarının tamamlanması sonrası Hendekspor taraftarları hem evine hem takımına kavuşacak.

2021/2022 futbol sezonunda TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Hendekspor’un, Hendek Atatürk Stadı’nda ki yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Stadyumun profesyonel lig kriterlerine uygun hale getirilmesi için çalışmalar tamamlanmak üzere.

TFF'den görevli kişilerin Salı günü Hendek'e gelerek Hendek Atatürk Stadyumu'nda ki çalışmaları kontrol edeceği bildirildi. Hendekspor, Stadyum'da ki çalışmaların tamamlanmasının ardından TFF'den onay alındığı gibi karşılaşmalarını Hendek Atatürk Stadyumu'nda oynamaya başlayacak.

Geçtiğimiz sezon pandemi sebebiyle Bölgesel Amatör Lig'de takımını destekleyemeyen Hendekspor taraftarları, bu sezon da henüz stadyumda ki çalışmaların bitmemesi sebebiyle takımından uzak kalmaya devam ediyor. Hendekspor taraftarı en yakın zamanda stadına ve takımına kavuşmanın hayalini kuruyor.