Hendekspor, ligin 9’uncu haftasında sahasında Sancaktepe FK’yı konuk etti. Muharrem Efe, Haluk Türkeri , Berkay Ekinci gibi oyunculardan mahrum sahaya çıkan mavi-siyahlı ekibimiz Sancaktepe FK'ya fark attı.

İlk yarı 2-0 sona erdi
28'nci dakikada gelişen atakta İlkay’ın şutu direkten dönerken 44'ncü dakikada gelişen atakta İskerder’in golü ile Hendekspor 1-0 öne geçti. Golün hemen ardından ataklarını sıklaştıran Hendekspor 45'nci dakikada geliştirdiği atakta İlkay ile farkı 2’ye çıkardı ve karşılaşmanın ilk yarısı Hendekspor’un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Hendekspor ikinci yarı coştu
Hendekspor’un başlama vuruşu ile başlayan karşılaşmanın ikinci yarısına Hendekspor atak başlarken, Hendekspor’un 47. dakikada geliştirdiği atakta Mustafa Şalış ile skoru 3-02a getiren golü kaydetti. Ataklarını sıklaştıran Hendekspor 51. dakikada Enes Tok ile skoru 4-0’a getirirken üstün oyununu sahaya yansıtan temsilcimiz atak üstüne atak geliştirdi. 64. dakikada kornerden gelen topla buluşan Sabri’nin kafa vuruşunda top kale çizgisinden çıkarılırken, ataklarını sıklaştıran Hendekspor 78. dakikada Yavuz’un golü ile karşılaşmanın skorunu belirledi.

Hendekspor 5-0 Sancaktepe FK

Stat: Hendek Atatürk
Hakemler: Ömer Kocabey, Mehmet Ali Vardar, Hakan Dursun, Oğuz Karadağ

Hendekspor: Bülent(Mertcan), Hakkı, Yavuzhan(Emirhan), Sabri(M.Meriç), Mustafa Kara, Yavuz, İlkay(Selahattin)), Enes(Y.Kaan), İskender, Mustafa Şalış, M.Burak
Teknik Sorumlu: Talip Toprak

Sancaktepe FK: Yusuf,M.Akif(Muhammet),Berkay,E.Ahmet,Kaan,K.Tekin,Anıl(Gürkan),Ulaş(Doğan),C.Can(Mükail),,Doğan(Emir), Y.Selim
Teknik Sorumlu: Armağan Turhan

Goller: Dk 44 İskender, Dk 45 İlkay, Dk 47 Mustafa Şalış, Dk 51 Enes, Dk 78 Yavuz(Hendekspor)