Bölgesel Amatör ligi (BAL) temsilcimiz Hendekspor 9 Haziran'da başlayacak olan lig öncesi hazırlık karşılaşmasında Kartal Bulvarspor'u konuk etti.

Maçın baslama vuruşunun ardından her iki takımda karşılıklı ataklarla kaleyi yokladılar. Maçın 45. Dakikasında Emrah'ın kaydettiği golle Hendekspor 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısı karşılıklı ataklar ile başladı. Maçın 62. Dakikasında konuk takım Kartal Bulvarspor Hakan'ın kaydettiği golle skora dengeyi getirdi. 1-1

Maçın 86. Dakikasında kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviren Onur Çelik ile Hendekspor 2-1 öne geçti ve maç bu skorla sona erdi.

Hendekspor 2-1 Kartal Bulvarspor

Stat: Hendek Atatürk

Hakemler: Rahman Akcan, Ertuğrul Kardeş, Hasan Şatır

Hendekspor: Bülent, Kemal, Ahmet, Hakkı, Onur, Kartal, Kerim, Hakan, Emrah, Burak T., Halil, Muhammet, Emirhan, İsmail, Hurşit, Onur Ç., Muhammet Ç., Onur T., Emre, Enes, Burak B., Berkay, Ozan, Selahattin, Mustafa.

Kartal Bulvarspor: Dündar, Ulaş, Muammer, Fuat, Murat, Ceyhun, Emirhan, Hakan, Furkan, İlker, Ekram, Ozan, Osman, Anıl, Eyüp, Yusuf İ., Muratcan, Mustafa, Yasin, Anıl F., Çağdaş, Ali Enes, Eren, Abdullah, Berke, Yunus.

Goller: Dk.45 Emrah, Dk.86 penaltı. Onur Çelik (Hendekspor),  Dk.62 Hakan (Kartal Bulvarspor)