Direnemedik

Karşılaşmaya ev sahibi Yenişehir Belediyespor başlarken, Hendekspor’da Enes başlama vuruşu ile topu kaparak henüz 30.saniyede ile golü buldu ve temsilcimiz Hendekspor 1-0 öne geçen taraf oldu. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmada her iki takım da girdikleri pozisyonlardan yaralanamazken, ev sahibi aradığı golü 37’de Serdar ile buldu ve skor 1-1’e geldi. İlk devrede başka gol olmadı ve ilk 45 dakika 1-1 eşitlik ile geçildi. İkinci yarıda ev sahibi Yenişehir Belediyespor, Hendekspor’a oranla daha üstün oynamaya başladı. Atak üstüne atak geliştiren ev sahibi ekip 81.dakikada Cüneyt ile 2-1 öne geçerken, bu golden 6 dakika sonra 87.dakikada ise Emirhan ile bir gol daha buldu ve sahadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

STAT: Yenişehir İlçe Stadı

HAKEMLER: Aytaç Çobanoğlu**, Soner Koncagül**, Kenan Konca**

YENİŞEHİR BLD: Eyüp***, Volkan***, Hüseyin***, Emir***, Taha***, Özer***, Metehan***, Cüneyt***(Doğancan*), Serdar***, Emirhan***(Kaan*), Emre***(Erkan*)

ANTRENÖR: Sadri Güler

HENDEKSPOR: Osman*, Errad*, Fatih*, Hakkı*, Onur*, Y.Kemal*(Kemal*), Mehmet*(Mirdacan*), Enes* Furkan* Mustafa* Gökhan*Ayvaz*

ANTRENÖR: Sami Bağdatlı

GOLLER: Dk.37 Serdar, Dk.81 Cüneyt, Dk.87 Emirhan (Yenişehir Beldiye) Dk.1 Enes