Hendekspor Kulüp Başkanı Adil Karabulut, TFF 3. Lig'in ilk yarısını değerlendirdi.

Karabulut, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Herkesin bildiği üzere ; Bir şehrin çok uzun yıllardır hayalini kurduğu,  profesyonel lige çıkma başarısını hep birlikte başardık.

Bir milyon nüfusu aşkın Sakarya'nın Sakaryasporumuzla birlikte profesyonel liglerde mücadele eden ikinci takımıyız.

Mücade ettiğimiz 3. Lig 1. Grup 17 farklı şehrin temsil edildiği yaklaşık 30 milyon nüfusa hitap edilen bir platform.

Yaptığımız işin öneminin farkındayız.

Bir yıllık değil orta ve uzun vadede Hendekspor'un hakettiği yerlerde olacağı bir sistemin çabası içindeyiz.
Maalesef  ligin  ilk yarısını istediğimiz yerde bitiremedik. Gerek yönetimsel gerekse teknik ekip olarak 17 maçın sonunda durumdan önemli tecrübeler kazanarak büyük dersler çıkarttık.

Bazı oyuncularla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Eksik olarak gördüğümüz mevkilere de gerekli takviyeleri yaptık.

Orta saha bölgesine İsmail Ayaz ve Emre Kılıç,kanat bölgesine Kıvanç Salihoğlu, sağ bek bölgesine  İbrahim ethem Sevinç, forvet bölgesine Ahmet Hakan Şahin isimli oyuncuları transfer ettik.

Metin Genç, Murat Kaya, Murat Davarcı ve Numan Cengiz'den oluşan trasfer komitemiz büyük sorumluluk alıp taşın altına ellerini koyarak yine olağanüstü işler çıkarttılar.

Ligin ilk yarısı sonunda 16 puanla 15. sıradayız. Bir sıra üstümüzdeki takımla ramızda 1 puan, diğerleri ile 3, 4 ve 6 gibi Play Off hattı ile aramızda 13 puan fark var.

Sakat  oyuncularımızın tamamı takımımıza katıldı. Kadromuza  yeni katılan oyuncularımızla birlikte daha da güçlendik.

Antalya Alanya'da çok verimli geçen bir  sezon arası  kampı gerçekleştirdik.

15 Ocak Tarihi  itibariyle Fatsa Belediyespor maçı ile ligin 2. yarısına başlayacağız. İnanıyoruz ki ligin ilk 5 haftasında bulunduğumuz sıkıntılı durumdan kurtulup ligi hakettiğimiz üst sıralarda bitireceğiz."