Lig'de son oynadığı Karaman Belediyespor karşılaşmasında istediği sonucu alamayan ve 0-0 berabere kalan temsilcimiz Hendekspor, ligin 7. haftasında kendi sahasında Kelkit Belediyespor ile karşı karşıya geliyor.

1954 KELKİT BELEDİYESPOR LİGDE 3. SIRADA BULUNUYOR

44 yaşındaki teknik adam Uluş Ulusan'in çalıştırdığı yeşil-beyazlıların yaş ortalaması 24,4. Kelkit Belediyespor, lig de son oynadığı karşılaşmada kendi sahasında Elazığspor'u 3-1 mağlup etti. Yeşil-beyazlılar, ligde 11 puanla 3.sırada yer alıyor. 6 karşılaşma sonunda rakip filelere 10 gol atan Gümüşhane temsilcisi kalesinde ise 6 gol gördü. Karadeniz temsilcisi ligde 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

KELKİT BELEDİYESPOR GEÇEN SENE LİG'DE PLAY-OFF OYNADI

Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Kelkit Belediyespor, ligi 5. sırada tamamladı ve play-off oynamaya hak kazandı. Yeşil-beyazlılar ligde 32 karşılaşmada 14 galibiyet, 9 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Play-off'da Yıldırımspor ile eşleşen Karadeniz temsilcisi rakibini geçemedi ve TFF 2.Lig'e yükselmeye hak kazanamadı.

HENDEKSPOR'DA TEK EKSİK OĞUZHAN ÇİMEN

1-1 berabere biten Osmaniyespor karşılaşmasının son dakikalarında sakatlanan ve oyunu sedye ile terk etmek zorunda kalan Oğuzhan Çimen'in devam eden sakatlığı sebebi ile Karaman'a götürülmemişti. Sakatlığını atlatamayan Oğuzhan Çimen'in yokluğunda orta alanda teknik direktör Talip Toprak'ın, 1954 Kelkit Belediyespor karşısında Yavuzhan Keleşoğlu'na görev vermesi bekleniyor.

MÜCADELEYE FİFA KOKARTLI KADIN HAKEM

Sezonun yedinci maçında Ankara bölgesi hakemlerinden Cansu Tiryaki görev yapacak. Cansu Tiryaki'nin yardımcılıklarını ise Sedef Aktan ve Enes Berk Güçlü yaparken mücadelenin dördüncü hakem ise Emre Koç.

FIFA kokartlı hakem Cansu Tiryaki 18-21 Ağustos 2021 tarihleri arasında Hollanda'da düzenlenen UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi müsabakalarında görev aldı.