TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan lacivert-siyahlılar 2021-2022 sezonu hazırlıklarına Hendek'te devam ediyor.

Teknik direktör Talip Toprak yönetiminde sezonu açan Hendekspor, 1.etap kampını Bolu/Abant'ta, 2.etap kampını ise Ankara/Kızılcahamam’da gerçekleştirdi. Sezon öncesi istediği oyunu sahaya yansıtabilmek ve yeni transferleri görebilmek adına bugüne kadar toplam 5 hazırlık maçı yapan Hendekspor, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet ve 3 beraberlik alırken kalesini de gole kapatmayı başardı.

Hazırlık maçlarında mağlubiyet yüzü görmeyen Hendekspor’da hem teknik heyetin hem de yönetimin morali oldukça yüksek.

Hendekspor'un oynadığı hazırlık maçları ve aldığı sonuçlar ise şöyle;
Hendekspor 0-0 Adıyamanspor
Hendekspor 3-0 Zonguldak Kömür Spor
Hendekspor 0-0 Iğdırspor
Hendekspor 2-0 Kırıkkale Büyük Anadolu FK
Hendekspor 0-0 Çankaya FK

TRANSFERDE SAVUNMAYA AĞIRLIK VERİLDİ
İç transferde stoper bölgesinde Hakkı Helvacı, sağ bek de ise Muhammet Burak ile yeniden anlaşan lacivert siyahlı ekip, dış transferde ise savunmaya birçok ismi transfer etti.

Keçiörengücün'den stoper Yavuz Alamdar, Edirnespor'dan stoper Mert Meriç, İçel İdmanyurdu'ndan savunma oyuncusu Burak Ziyattin Altındaş, Fethiye'den savunma oyuncusu Sabri Turgut, İstanbulspor'dan sol bek Yavuzhan Keleşoğlu, Sultanbeyli Belediye'den sol bek İskender Can ve Altınordu FK'dan ise sağ bek Emirhan Can'ı kadrosuna katarak savunma hattını güçlendirdi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçlarını sürdüren Hendekspor, 29 Ağustos Pazar günü (yarın) TFF 3. Lig 1. Grup ekibi Belediye Derincespor'u, Hendek’te konuk edecek. Bu karşılaşmanın başlama saati ise 17:00 olacağı öğrenildi.

Lacivert-siyahlılar ligdeki ilk resmi maçını ise 5 Eylül'de Fatsa Belediye ile oynayacak.