Karşılaşmaya atak başlayan taraf Hendekspor olurken, 4. dakikada Enes’in şutu az farkla dışarıya gitti. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmada ataklarını sıklaştıran Kahta 02 Spor 32. dakikada geliştirdiği atakta Hendekspor defansının hatasını affetmeyen Barış ile 1-0 öne geçen taraf oldu. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Hendekspor’da 39. dakikada serbest vuruşu kullanan Enes’in şutu defansa çarparak gol oldu ve Hendekspor 1-1’lik eşitliği sağladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlik ile sonuçlandı.

Kahta ikinci yarı kazandı

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da rakip kalelerde gol pozisyonlarına girerken geliştirdikleri ataklarda pozisyonlardan her iki takım da yararlanamazken, karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın 71. Dakikada Barış kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-1’e getirdi. Golün ardından Hendekspor beraberlik golü için çaba gösterse de yakaladığı pozisyonları değerlendirmedi ve karşılaşmadan 2-1 mağlubiyet ile ayrıldı.

Stad: Kahta İlçe Stadı

Hakemler: Hakan Basık, Nurettin Taşkesen, Cengizhan Öztürk, Bekir Taşöz

Kahta 02 Spor: 2

Hendekspor: 1

Kahta 02 Spor: Onur, Gürkan (Tunahan), Osman İsmail, Mehmet B., İdris, Erkan, Emre (Volkan), Ömer, Mehmet D. (Muhammed), Barış (Şiyar).

Teknik Direktör: Ali Rıza Sinan Bayraktar

Hendekspor: Bülent, Hakkı, Muharrem (Yavuzhan), Mustafa K., Haluk (Mustafa), Yavuz, Burak, İlkay, Enes, İskender, Muhammet.

Teknik Direktör: Talip Toprak

Goller: Dk.33,71 Barış (Kahta 02 Spor) Dk. 39 Enes (Hendekspor)